Hírarchívum - 2017. december

Final Fantasy XV - Ignis is csatatérre lép

Két kedvcsinálót tudunk mutatni a Final Fantasy XV holnap érkező sztorikiegészítője kapcsán. Az egyikből kiderül, hogy milyen kunsztokat dobhat be Ignis harc közben, míg a másik a soundtrackből ad egy kis ízelítőt.

Még egy évet várnunk kell a MechWarrior 5-re

A hétvégén lezajlott az idei MechCon, a Piranha Games pedig megerősítette, hogy a MechWarrior 5: Mercenaries kooperatív móddal és teljes modtámogatással jelenik meg 2018 decemberében. Hosszúra nyúlik a várakozás.

Battlefield 1 - élesedett a Turning Tides

Ahogy azt korábban említettük, a Battlefield 1 soron következő DLC-je két részletben látja meg a napvilágot. A Turning Tides első fele mától érhető el a Premium Pass és a Revolution kiadás tulajdonosai számára.

Nagyot frissül a héten a Quake Champions

Csütörtökön egy nagyobb frissítésnek örülhetnek a Quake Champions korai vásárlói. Kapunk egy új karaktert Keen személyében, aki a Quake 3-ból lehet ismerős. A vadiúj térkép mellett jönnek a Ranked-meccsek is.

Resident Evil 7 - megjöttek az új DLC-k

A Resident Evil-rajongók dörzsölhetik a tenyerüket, elvégre ma két sztori DLC érkezett a hetedik részhez. A Not a Hero egy ingyenes adalék, míg az End of Zoe a szezonbérletesek jussa. Boltokba került a Gold Edition is.

Februárban jelenik meg a Gravel

A Milestone bejelentette, hogy az off-road versenyjátékuk 2018 februárjában veszi be a boltokat PC-n, Xbox One-on és PS4-en. Emellett befutott a karriermód rejtelmeit bemutató előzetes is - bízzunk benne, hogy tartalmas szórakozás lesz!

PSX 2017: PS VR-ra is jön a Killing Floor: Incursion

A hétvégén kiderült, hogy a Killing Floor mellékága PlayStaton VR-on is tiszteletét teszi. Az új verzióban egy kis bónusszal is találkozhatnak a játékosok: egy extra térképpel bővül a Holdout játékmód. Trailer és gameplay a kattintás után.

PSX 2017: Májusban jön a Tennis World Tour

Végre megjelenési dátumot kapott a Top Spin 4 szellemi örököse. A Breakpoint csapata újra megmutatta a játékot, és közben beszélt a fejlesztési folyamatról is. Az ígéretek szerint igazi szimulációt kapunk a pénzünkért.

Két ingyenes játék jutott mára

A Ubisoft tartotta a szavát: mától ingyenesen tölthető az Assassin's Creed IV: Black Flag a Uplayről, illetve az EA is osztogatós kedvében van, ezúttal a Plants vs. Zombies: Game of the Year kiadása zsákolható be az Originen.

PSX 2017: Tíz perc a Soul Calibur VI-tal

Beesett még egy hosszabb gameplay videó az idei PlayStation Experience-ről, ezúttal a Soul Calibur hatodik részét bámulhatjuk tíz percen keresztül. Közben a játék producere tart fejtágítást a projekttel kapcsolatban.