Hírarchívum - 2017. december

Illegális UFC-közvetítéssel lett a Twitch sztárja

Egy leleményes streamer UFC-videojátéknak álcázva közvetített egy valódi pay-per-view meccset, miközben egy kontrollert nyomkodva úgy tett, mintha játszana. És ezzel meg is úszta a dolgot.

Death Stranding - ott lesz az idei Game Awardson?

A tavalyi év óta nemigen lehetett hallani Hideo Kojima legújabb játékáról, a Death Strandingről, de úgy néz ki, hogy az idei The Game Awardson kapunk valamit, mert Kojima és Guillermo del Toro is színpadra lépnek a díjátadón.

Brit toplista: még mindig az új Call of Duty vezet

Hiába a nagy őszi-téli játékdömping, az új megjelenések sem nagyon tudták megingatni a múlt heti első ötös pozícióját, így a legjobb tíz első felében semmilyen változás nem történt egy hét alatt.

Csak 2019-ben jön az A Way Out?

Kiszivárgott belsős anyagok alapján úgy néz ki, hogy az Electronic Arts idei E3-on bemutatott egyik izgalmas projektje, az A Way Out megjelenése még egy kicsit odébb van. Ha hinni lehet az anyagnak, akkor 2019-ben lesz a premier.

Először akcióban a Past Cure

Végre megkapta első igazi játékmenet-bemutatóját a Phantom 8 Studio első fejlesztése, a Past Cure, amiben az Eredethez hasonlóan az álom- és való világ összemosódása adja majd a keretet a főhős, Ian eszement kalandjához.

Hordamóddal bővül az Assassin’s Creed: Origins

A Ubisoft felvázolta, hogy mit tartalmaz pontosan az Assassin’s Creed: Origins decemberi frissítése. Ha igazi kihívásra vágysz, örülni fogsz az új Nightmare nehézségi szintnek, de kapunk egy hordamódnak megfelelő küldetést is.

Filmes traileren a Seven: The Days Long Gone

Az elmúlt napok videóáradata után kicsit megnyugodhatunk: boltokba került a lengyel Fool's Theory és az IMGN.PRO felülnézetes lopakodós címe. Már csak a lore-t bemutató két előzetes van hátra.

Monster Hunter World - részletek a PS4-es bétáról

A Capcom megosztotta velünk a Monster Hunter World közelgő bétatesztjének legfontosabb tudnivalóit. A próbakör kizárólag PlayStation Plus-előfizetéssel vehető igénybe - néhány képünk és videónk is van a korai változatról.

Itt a Raji: An Ancient Epic demója

Az indiai játékfejlesztés egyik gyöngyszeme a Raji: An Ancient Epic, amely műfaját tekintve egy mitológiai akció-RPG. A játékmenet ismerős, ám a körítés nem annyira, hiszen hindu és balinéz legendákon alapul. Már ki is próbálhatjuk.

Elérhető a DOOM VFR, itt a gépigény is

A Skyrim VR után megérkezett a Bethesda második virtuális valóságra épülő játéka, a DOOM VFR PlayStation VR-ra és HTC Vive-ra. A már ismerős játékot teljesen átírták a headsetekre, ilyen közel még nem éreztük a démonokat.