Hírarchívum - 2017. december

SOMA - elérhetővé vált a Safe Mode

PC-n és Xbox One-on már most elérhető az új játékmód, a PlayStation 4-tulajdonosoknak azonban még várniuk kell februárig. A Frictional kihangsúlyozta, nem a játékba épített "cheat mode-ról" van szó.

Persona 5 - túl a kétmillió eladott példányon

Közel 10 évvel később jelent meg elődjénél, ám óriási várakozás fogadta az ötödik részt. Immáron a JRPG-k iránt érdeklődő közönség is szélesebb, nem véletlen hát, hogy eladásai felülmúlják a sorozat összes korábbi darabját.

Fortnite - úton a változások

Az Epic mindent megtesz annak érdekében, hogy folyamatosan fenntartsa a Fortnite: Battle Royale játékmódja körüli figyelmet, így legújabb ígéreteik szerint rengeteg dolgon változtatnak majd a jövőben.

Megvan, mikor jön az új Hellboy-film

A Lionsgate megerősítette, hogy a hónapokkal ezelőtt bejelentett Hellboy-reboot a jelenlegi tervek szerint csak 2019 legelején, január második hetében kerül majd mozikba.

Life is Strange - ismerős hangok térnek vissza

Az idei E3-on vált hivatalossá, hogy a szinkronszínészek sztrájkja miatt a Life is Strange előzményeivel foglalkozó Before the Stormban biztosan nem tér vissza a Chloe hangját kölcsönző Ashley Burch szinkronszínész. Ez most megváltozik.

Friss videónaplón a Shadow of the Colossus

A legújabb fejlesztői naplóban a Bluepoint Games művészeti vezetője, Mark Skelton, a cég társalapítója, Marco Thrush és a technikai igazgató, Peter Dalton triója mesél a remake grafikájának elkészítéséről, nehézségeiről.

Ingyen vihető a The Bureau: XCOM Declassified

A Humble Store legújabb akciója keretén belül ezúttal az XCOM külső nézetes taktikai mellékága, a The Bureau: XCOM Declassified vágható zsebre, természetesen most is teljesen ingyen. Siessetek, mert már csak egy napig.