Hírarchívum - 2018. október

Ismét késik a konzolos Wreckfest

A Bugbear Entertainment és a THQ Nordic egy nemrég kiadott közleményben hivatalosan is megerősítette, hogy az eredetileg november végére időzített konzolos Wreckfest megint csúszik egy méreteset.

Resonance of Fate HD - Európában kicsit később

A Resonance of Fate felújított, 4K/HD-kiadása eredetileg mindenhol október közepén jelent volna meg, de a hivatalos Twitter-oldalon megjelent rövid közlemény szerint Európában kicsit csúszik a premier.

Hitman 2 - Sean Bean lesz az első áldozatunk

Az IO Interactive-nak van humorérzéke, így a hamarosan boltokba kerülő Hitman 2 első Elusive Targetje nem más lesz, mint a minden filmjében, sorozatában fűbe harapó Sean Bean.

Huawei Mate 20 X - kihívót kap a Nintendo Switch?

Tegnap bemutatkoztak a Huawei Mate-család legújabb tagjai, amelyek között nemcsak a különböző méretű, árcédulájú és képességű telefonok voltak jelen, hanem a tabletméretű Huawei Mate 20 X is, ami a Switch babérjaira tör.

Vadonatúj játékon dolgozik a Magicka fejlesztője

Régóta nem hallhattunk semmit a Magicka-sorozat és a Helldiver fejlesztőcsapatáról, az Arrowhead Game Studiosról. Aggodalomra azonban semmi ok, a The Indie Game interjúja szerint új játékon dolgozik a stúdió.

For Honor - elstartolt a Marching Fire

A Marching Fire a For Honor legnagyobb frissítése a megjelenés óta, nem csupán a vadiúj hősöknek és játékmódoknak örülhetünk, grafikailag is megújult a multira kihegyezett kardozós anyag. Most érdemes visszatérni.

Halloweenkor érkezik a vágatlan Agony

A Madmind Studio szép csendben fellőtte a Steamre az Agony Unrated adatlapját, így már tudjuk, hogy a tavasszal megjelent horrorjáték cenzúrázatlan verziója október 31-én élesedik. Csak bírjátok gyomorral!

Folytatást kap a Monster Energy Supercross

A Milestone még egyszer nekifut a tengerentúlon igen népszerű szuperkrossz-bajnokságnak. Februárban érkezik a Monster Energy Supercross - The Official Videogame 2 megújult karriermóddal és pályaszerkesztővel.

Elindult a Discord játékboltja

A népszerű csevegőszolgáltatás is saját játékboltot indított Discord Store néven, amely már minden felhasználó előtt kitárta a kapuit. Ideiglenes exkluzivitásokra lehet számítani az egyelőre bétafázisban leledző rendszerben.

Ezeket a ruhákat hozza a Spider-Man bővítése

Már csak egy hetet kell várni a Spider-Man első DLC-jére, a The Heistra, amely nem csupán a sztorit bővíti tovább, hanem vadonatúj kosztümöket is tartalmaz. Az Insomniac megmutatta, milyen friss darabokra számíthatunk.