Hírarchívum - 2018. október

Megkapta végső előzetesét a SoulCalibur VI

A holnapi napon elrajtol a SoulCalibur VI, így a Bandai Namco közzétette a játék launch trailerét. Több mint fél évtizeddel az előző rész után érdemes lesz ismét felfrissíteni a reflexeinket, ugyanis a kihívás ezúttal is garantált.

Launch traileren a Red Dead Redemption 2

A távolban lódobogás hangzik fel, mindenki jajveszékelve menekül, a Dutch-banda az ajtót veri, Arthur Morgan pedig már a küszöbön; ideje felnyergelni, pár nap múlva érkezik a Red Dead Redemption 2!

Farm Simulator 19 - középpontban az állattartás

A Focus Home Interactive előzetesek szempontjából kihozta azt, amit csak lehet egy farmos játékból. Legújabb alkotásuk a megjelenéshez közeledve újabb trailert kapott, melyen ezúttal a „chilles” hangulat és az állatok kapják a főszerepet.

Rocket League - 2019-től él a teljes cross-play

Ugyan limitált formában már együtt játszhattak a PC-sek a konzolosokkal, ám a PlayStation 4-ről érkezőknek még nem volt lehetőségük Switch- és Xbox One-tulajdonos barátaikkal együtt focizni. 2019-ben azonban mindez megváltozik.

Snooker 19 - végre egy ígéretes biliárdjáték

A Lab42 csapata a World Snooker hivatalos licencével a háta mögött videojátékot készít a népszerű világbajnokság alapján. A Snooker 19 jövőre érkezik PC-re, Xbox One-ra és PS4-re - befutottak az első látnivalók!

BlizzCon: ne számítsunk nagy Diablo-bejelentésre

A Blizzard egy hivatalos nyilatkozatban hűtötte le a kedélyeket, és egyszersmind eloszlatta azokat a szárnyra kapott feltételezéseket, amelyek a Diablo 4 bejelentését jósolták az idei BlizzConra. Ne számítsunk nagy dolgokra!

Tunic - bővített gameplay bemutató érkezett

Az idei E3-on zárt ajtók mögött mutatták be a The Legend of Zeldára hajazó akció-szerepjátékot, de most mindenki belenézhet a mesteri művészeti designnal és fülbemászó betétzenékkel operáló Tunicba.

Idén folytatódik The Walking Dead utolsó évada?

A Skybound Games illetékesétől kérdezhettek a rajongók a legutóbbi Reddit AMA keretében, természetesen a fő téma a The Walking Dead: The Final Season sorsa volt. Ha van egy kis szerencsénk, még idén napvilágot lát a harmadik epizód.

Minden, amit tudnod kell az Override-ról

Az Override: Mech City Brawlban egy óriásrobotot irányítva rombolhatod porig a nagyvárosokat. A The Balance Inc alkotása egyfajta bunyós/akciójáték hibrid, a legújabb trailer szépen elmagyarázza a játék lényegét.

Két lemezen érkezik a Red Dead Redemption 2

Minden jel szerint a Red Dead Redemption 2 egyike lesz azon kevés játéknak, melynek doboza egynél több lemezt rejt. Ez nem csoda, hiszen 105 GB-nyi adatot telepít a vadnyugati cím. Egyébként ma érkezik a launch trailer.