Hírarchívum - 2018. július

VR-játék készül a The Walking Dead alapján

Nem telhet el úgy hét, hogy ne érkezne újabb hír egy újabb The Walking Dead-játékról. És így van ez most is! A Skydance Interactive és a Skybound Entertainment jóvoltából hamarosan befut a The Walking Dead: Saints & Sinners.

Rainbow Six: Siege - a cél az egyensúly

Új frissítés érkezik a Rainbow Six: Siege világába, mely komolyabb egyensúlyt próbál teremteni a játékban elérhető operátorok közt. A Ubisoft emellett pedig több érdekes adatot is megosztott a közönséggel.

Technológiai trailer érkezett a Just Cause 4-hez

A Just Cause 3 a maga nemében ugyan egyáltalán nem volt rossz játék, ám technológiai oldalról nézve igencsak problémás volt konzolokon a zökkenőmentes futtatása. A Just Cause 4 viszont e téren teljesen új szintre emeli a franchise-t.

Xbox Game Pass - egyet (sem) fizetsz, hármat kapsz

A Microsoft igencsak komoly akcióval állt elő a nyárra; kevesebb, mint egy hónapnyi előfizetésért három hónapon keresztül élvezhetjük az Xbox Game Pass előnyeit. Sea of Thieves, State of Decay 2 és még több mint 100 címhez férhetünk hozzá.

Tizenegy év után lelövik a Crysis multiját

Több mint egy évtized után véget ér az első Crysis többjátékos módja. Az Electronic Arts és a Crytek bejelentése szerint október 11-én végleg leállnak majd a játék multiplayeres szerverei.

Készülőben a God of War folytatása?

Egy eddig meg nem nevezett projekthez keres concept artistokat a Sony Santa Monica. A feladatok közt szerepel a különféle mitológiai lények és istenek ábrázolása is. Van egy tippünk, hogy mire utalhat mindez.

Néhány hetet csúszik a Fear the Wolves

Az eredeti tervek szerint ma jelent volna meg a Fear the Wolves Steam Early Access-változata, a projektért felelős Vostok Games azonban úgy döntött, hogy egy ideig még elnapolják a korai hozzáférést.

Overwatch - jövő héten harcba gurul Hammond

Jövő kedden végre bekerül az Overwatch live szervereire is Hammond, azaz Wrecking Ball. A zúzógolyóval és gépfegyverekkel operáló hörcsög pedig legalább olyan veszélyes, mint amennyire cuki.

Forza Horizon 4 - őszi túrázás a haverokkal

Újabb egy órán át gyönyörködhetünk a Forza Horizon 4-ben. A Playground Games közvetítése ezúttal az őszi látványvilágot demózta, de időt szakítottak a többjátékos funkciók bemutatására is.

Máris házon belüli rekorder a The Division 2

A Ubisoft a legfrissebb pénzügyi helyzetjelentése apropóján számolt be arról, hogy egy házon belüli rekordot már megdöntött a The Division folytatása, miután a bétatesztre kiemelkedően sokan regisztráltak eddig.