Hírarchívum - 2019. október

Történeti előzetesen a Death Stranding

Connect címmel, vadonatúj trailert kapott a Death Stranding, igaz, ezúttal sajnos csakis japán nyelven. A videó mindenesetre eléggé látványos lett, és tartogat jó pár eddig nem látott részletet is Kojima alkotásából.

Barátságos gépigényt kapott a The Outer Worlds

Az Obsidian lerántotta a leplet napokon belül érkező alkotásuk hivatalos gépigényéről, mely egyáltalán nem lett vészes. Processzor terén ugyan elkélhet egy i7-es ereje, ám a videokártyáknál visszafogottak az elvárások.

Félmillió példánynál jár a My Friend Pedro

A My Friend Pedro az év egyik meglepetése volt indie-fronton, aligha meglepő, hogy a játékosok is rácuppantak a fegyverbalettre. A játék a kaliberéhez mérten szép eladásokkal büszkélkedhet, ráadásul most egy ingyenes frissítés is érkezett hozzá!

Amerikai toplista: tarolt az NBA 2K20

A közelgő generációváltás miatt továbbra is visszaesőben az amerikai játékpiac teljesítménye - derül ki az NPD Group legfrissebb jelentéséből. A szeptemberi hónap legnagyobb sikerét az NBA 2K20 könyvelhette el.

Több régebbi címét is elővenné a Capcom

Miközben a Capcom jól bejáratott sorozatai - mint a Resident Evil, a Devil May Cry és a Monster Hunter - szárnyalnak, a kiadó arra készül, hogyan néhány régebbi, parkolópályán lévő címét is felmelegíti.

A Call of Duty is átáll a Battle Pass-rendszerre

A Call of Duty: Modern Warfare utólag érkező tartalmai már ingyenesek lesznek, és loot boxok sem lesznek a játékban, nyilvánvaló volt azonban, hogy a készítők nem mondanak le a megjelenés utáni monetizációról. Maradt a Battle Pass.

Fallout 76 - csak jövőre jönnek az NPC-k

Habár őszre ígérte őket, a Bethesda bejelentette, hogy csak a jövő év elején futnak be a Fallout 76 világába az emberi NPC-k. Azért így is számíthatunk még újdonságokra, jövő héten érkeznek például a privát szerverek.

MediEvil - a legjobb támadás... a támadás!

Befutott a MediEvil felújított változatának soron következő kedvcsinálója, amely történetesen a két hete elindított A Bonehead’s Guide to Gallowmere című videósorozat harmadik felvonása.

Befutottak az Epic legújabb ingyenes játékai

Menetrendszerűen érkeztek meg az Epic Games Store legújabb ingyenes játékai, amelyekhez egy teljes héten át férhetünk hozzá. Aggodalomra semmi ok, jövő héten ismét két ajándékkal jelentkezik az üzlet!

Frissítve: The Outer Worlds - PS4 Prón extrák nélkül

Különös hír érkezett az Obsidian Entertainment hamarosan megjelenő szerepjátéka kapcsán. A rivális konzolok erősebb darabjai közül kizárólag az Xbox One X támogatja majd a 4K-s felbontást.