Hírarchívum - 2019. október

Need for Speed: Heat - befutott a gépigény

November elején debütál a Miamiról mintázott Palm Cityben játszódó, következő Need for Speed-epizód, a Heat, aminek most kiderült a pontos rendszerkövetelménye. Szerencsére a nitrót nem kell majd bekapcsolnunk.

The Batman - megvan, ki alakítja Rébuszt

A The Hollywood Reporter jelentése szerint a 12 év rabszolgaságban és a Vérző olajban is szereplő, Golden Globe-jelölt Paul Dano alakítja majd az új Batman-film egyik főgonoszát, Rébuszt.

Mortal Kombat 11 - itt is beköszönt a halloween

Ha október, akkor halloween, és ezt a játékipar képviselői sem hagyhatják szó nélkül. Ezúttal a Mortal Kombat 11 kap majd egy frissítést, aminek köszönhetően új kosztümök és egy esemény is érkezik a játékhoz.

Ismét mozgásban a Star Wars Jedi: Fallen Order

A külföldi szaksajtó lehetőséget kapott, hogy megjelenés előtt kipróbálja a novemberi premierek egyik legjobban várt címét, a Star Wars Jedi: Fallen Ordert. Az ott szerzett élményekről gameplay videók és írásos beszámolók is születtek.

Red Dead Redemption 2 - itt az első PC-s trailer

Érkezett egy nyúlfarknyi, egyperces előzetes a Red Dead Redemption folytatásának nemrég megerősített PC-s változatáról, ami a gyönyörű vadnyugati hangulat mellett a játék festői tájait is megvillantja. Mindezt 4K-ban, 60fps mellett.

Jonah Hill nélkül készül majd a The Batman

Pár héttel ezelőtt még úgy tűnt, hogy Jonah Hill lehet a befutó a The Batman egyik gonoszának a szerepére, de a Variety most arról számolt be, hogy a színész valamiért mégsem vállalta a lehetőséget.

HWSW: Bemutatkozott az új Pixel 4-széria

Menetrend szerint érkeztek a Google idei Pixel-csúcsmodelljei, a keresőóriás azonban őszi eseményére nem csak okostelefonokkal, de a régóta várt új Pixelbookkal is készült - miközben a Nest termékcsaládot is bővítette.

70 percig mozog a Warcraft III Reforged

Három videó is napvilágot látott a Warcraft III-remake maximális grafikai beállítások mellett futtatott verziójáról, mely nem csak a látványában javult, de még egy teljesen új pályaszerkesztőt is kapott.

Analogue Pocket - jön a kézikonzolok Szent Grálja?

Újabb konzollal készül az Analogue csapata, mely ezúttal egy egészen hiánypótló alkotásnak tűnik; egy handheld eszköz, mely kompatibilis az összes Game Boy-, Game Boy Color- és Game Boy Advance-játékkal. Ez lesz 2020 egyik nagy dobása?

Kingdom Under Fire II - bemutatkozik a párbajhős

Két újabb előzetest kapott a videojátékos generációk óta várt Kingdom Under Fire II, melyeken a Gunslinger kaszt kapta a főszerepet. Kivitelezhetetlenül összetett kombók és egy szomorú történet vár ránk.