Hírarchívum - 2019. október

Chernobylite - indulhat az expedíció!

Igaz, még csak Early Access-státuszban, de a mai napra virradóan élesedett végre a játék, és még egy megjelenési előzetest is kaptunk hozzá. Az eddigiek alapján igazán kitett magáért a The Farm 51 csapata.

RAN: Lost Islands - battle royale a középkorban

Picit talán a battle royale-láz vége felé közeledünk, mégis egy újabb PUBG- és Fortnite-kihívó érkezik hamarosan a Steamre, melyben a konkvisztádoroké, a szamurájoké és a tornádóké a főszerep.

Sugárkövetéssel bővül a World of Tanks

És már be is futott hozzá a hivatalos demó! Igaz, ezúttal nem az Nvidia megoldásáról van szó, úgyhogy nem lesz annyira áll-leejtős az optikai tuning, viszont cserébe nem csak a méregdrága RTX-es videokártyákkal fog működni.

A Google csendesen lelőtte a Daydreamet

Az új Pixel 4-eszközöktől és a Stadia premierdátumától volt hangos tegnap az internet, de érkeztek szomorú hírek is a Google háza tájáról. Nem kap több támogatást olcsó VR-megoldásnak szánt Daydream.

Hónapokat csúszik a Bloodlines 2

Senki sem szeretné megismételni a Vampire: The Masquerade - Bloodlines hírhedten bugos startját, így a Hardsuit Labs ma bejelentette, hogy néhány hónapot még a sütőben hagyják a Bloodlines 2-t.

Megvan az idei PlayStation Awards dátuma

Idén ünnepli a 25. születésnapját a PlayStation, így biztos, hogy tényleg nagyszabású műsorra számíthatunk a decemberben megrendezésre kerülő PlayStation Awards díjátadója során.

Elrajtolt a Fortnite - Chapter 2

Végre fellélegezhettek a Fortnite-rajongók: a fekete lyuk nem nyelte el véglegesen a világ legnépszerűbb játékát. Megkezdődött a Chapter 2, ezzel együtt pedig számos újdonságnak örülhetnek a játékosok.

Rengeteg új címet jelentett be a Riot Games

Tízéves a League of Legends, a jubileumi ünnepet pedig hatalmas bejelentésekkel koronázta a Riot csapata. Készülőben van egy hero-shooter, egy bunyós játék, egy kártyajáték, egy akció-RPG, egy mobiljáték és egy animációs sorozat is!

Lőttek az UE4-es rajongói Rogue Squadronnak

Még májusban mutatkozott be az indie fejlesztő Thanaclara projektje, az Unreal Engine 4 hajtotta Star Wars: Rogue Squadron, amiből sajnos semmi sem lesz, mert a Lucasfilm felszólította a csapatot, hogy töröljék a fejlesztést.

Control - év végén jön az Expeditions mód

A mai napon frissítést kapott a Control, ami a javítások és finomhangolások mellett a korábban beharangozott fotómódot is tartalmazza. Közben a Remedy közösségi menedzsere, Vida Starcevic az év végére datált Expeditionsről is elárult ezt-azt.