Hírarchívum - 2019. október

Jegelik a Divinity: Fallen Heroes munkálatait

A Larian Studios egy hivatalos közleményben jelentette be, hogy jelenleg nem tudnak teljes kapacitással az év elején bejelentett Divinity: Fallen Heroeson dolgozni, így egy időre jegelik a fejlesztést.

NFS: Heat - a versenyjátékok Dying Lightja?

Közeledik a Need for Speed-sorozat következő epizódjának, a Heatnek a megjelenése, az Electronic Arts pedig végre aktivizálta magát. Érkezett néhány friss részlet és sok-sok játékmenet-pillanat a folytatásból.

Definitive Editiont kap a Shadow of the Tomb Raider

A Square Enix tájékoztatása szerint a következő hónap elején egy komplett kiszerelés formájában is beszerezhetjük majd a megújult Tomb Raider-trilógia utolsó felvonását, a Shadow of the Tomb Raidert.

Overwatch - visszatért a Halloween Terror

Tegnap hivatalosan is elindult az Overwatch halloweenre időzített eseménye. A Halloween Terror ezúttal is rengeteg kozmetikai kiegészítővel kedveskedik, de a kooperatív Junkenstein’s Revenge is visszatért.

November 19-én startol a Google Stadia

Egy bő hónap múlva elrajtol a Google felhőalapú szolgáltatása is. A Founder's Edition előrendelői már novemberben rátehetik a mancsukat a Stadia nyitókínálatára.

Februárban érkezik a Zombie Army 4: Dead War

Dátumot kapott a Rebellion következő kooperatív zombilövöldéje. A PC-re, PS4-re és Xbox One-ra megjelenő játékra jövő év elején csaphatunk le. Addig is nézzünk bele a friss előzetesbe!

A Blizzard lefújta az Overwatch launch partyját

Ma jelent meg az Overwatch Nintendo Switchre szánt változata, a premiert pedig egy különleges launch party kísérte volna New Yorkban. A Blizzard azonban visszamondta az eseményt, valószínűleg a hongkongi botrány hatására.

Távozott a Halo Infinite vezető producere

Hullanak a fejek a Halo: Inifinite vezérkarában, Mary Olson, a játék kampányának vezető producere elhagyta a 343 Industries csapatát. Augusztusban a projekt kreatív igazgatója távozott a stúdiótól.

2500 DOS-játék vált ingyenesen elérhetővé

Ha egy kis időutazásra vágytok a legendás 90-es évekbe, akkor ez a ti napotok! Az Internet Archive-nak köszönhetően újabb 2500 klasszikust próbálhatunk ki ingyenesen és legálisan, ráadásul ehhez csak a böngészőnkre lesz szükségünk.

Elindult a Project xCloud nyilvános tesztje

Az Egyesült Államok, az Egyesült Királyság és Dél-Korea legszerencsésebb játékosai már most kipróbálhatják a Microsoft felhőalapú játékos szolgáltatását, így egyre több pártatlan beszámolóra számíthatunk majd.