Hírarchívum - 2019. március

Lenyűgöző világgal érkezik a Towers

A free-to-play mech shooter Hawken fejlesztőinek veteránjai egy vadonatúj játékon dolgoznak, melynek a mai napon be is futott az első előzetese. Ugyan még csak prototípusról beszélünk, de már most érdemes odafigyelni az alkotásra.

Vampire: The Masquerade - a héten jön a bejelentés

Méghozzá egészen pontosan csütörtökön. Valami nagy dobással készül a Paradox, ami lehet egy remake, de akár egy folytatás is. A GDC-n feltehetően minden kiderül, addig pedig dőljünk hátra, és csodáljuk meg az új képeket!

Rage 2 - kompromisszumos lesz a 60 fps

Legalábbis konzolokon. Az id Software tavaly nyáron még egyértelműen 60 fps-t ígért a legújabb masinák esetében, most azonban kiderült, hogy erre kizárólag 1080p-ben lesz lehetőség.

Hangulatos képeken a Sniper Elite V2 Remastered

A Rebellion csapata közzétette a klasszikus világháborús játék felújított verziójáról az első hivatalos képeket, amelyek az alkotás régi pályáit mutatják be felfrissített pompájukban.

World War Z - ezúttal a fejlesztők mesélnek

A népszerű regény és az abból készült filmadaptáció után játékként is szerencsét próbál a World War Z. Hat különböző kaszt közül választva kell túlélnünk a zombik világméretű invázióját.

Már készül a következő Sonic-játék

A Sega nemrég tartott egy előadást az SXSWGaming rendezvényen, ahol a Team Sonic Racing újdonságai mellett azt is bejelentették, hogy a Sonic Team már dolgozik az új Sonic-játékon.

Star Wars: Dark Forces - látod ezt, Electronic Arts?

Egy lelkes rajongó úgy döntött, újraalkotja a 90-es évek egyik legjobb Star Wars-játékát, méghozzá az Unreal Engine 4 segítségével. A végeredményt a hajtás után ellenőrizhetitek le.

Vadonatúj előzetesen a Gwent kiegészítője

A hónap végén debütál a The Witcher-sorozat alapján készült kártyajáték, a Gwent első nagyobb kiegészítője, a Crimson Curse. A friss előzetes a történetből ad kostólót.

Először mozgásban a Windjammers folytatása

Még a tavalyi Gamescomon mutatkozott be az SNK klasszikus sportjátékának, a Windjammersnek a folytatása, ami végre akció közben is megmutatja magát. A játék első előzetese a régi visszatérők mellett az új karaktereket is bemutatja.

Áprilisban új kiegészítőt kap a Hearthstone

Április 9-én mutatkozik be a Hearthstone következő kiegészítője, a Rise of Shadows. A rengeteg új kártyát tartalmazó expanzióban ezúttal a Warcraft univerzumában mesterkedő League of E.V.I.L. okoz majd fejtörést.