Hírarchívum - 2019. március

Premier előtti utolsó traileren a Generation Zero

A Rage 2 mellett egy kisebb projektre is volt energiája a svéd Avalanche Studiosnak, ráadásul a kooperatív Generation Zero jövő héten már játszható is lesz. Ennek apropójából kaptunk is egy premier előtti utolsó kedvcsinálót.

Összefoglaló videón a Sekiro: Shadows Die Twice

Már csak napok vannak hátra a From Software legújabb fejlesztésének, a Sekiro: Shadows Die Twice-nak a megjelenéséig, így a csapat kiadott egy kedvcsinálót, ami összefoglalja a játékkal kapcsolatos főbb tudnivalókat.

Mortal Kombat 11 - jövő héten indul a zárt béta

A Mortal Kombat 11 is kap egy megjelenés előtti bemelegítést, a játék előrendelői ugyanis egy zárt bétateszt keretein belül már a premier előtt kipróbálhatják majd a játékot. A NetherRealm tájékoztatása szerint jövő héten indul a móka.

GDC 2019: Teaser traileren a System Shock 3

Elrajtolt az idei Game Developers Conference, Warren Spector pedig a Unity előadásán végre mozgás közben is megvillantotta az Otherside Entertainment régóta készülő, egyébként éppen kiadót kereső játékát.

Ezen a héten bárki kipróbálhatja a Splatoon 2-t

Egy héten át bárki kipróbálhatja a Nintendo Switch egyik legnépszerűbb multiplayer-orientált címét, a Splatoon 2-t, ráadásul Switch Online-előfizetést is kapunk a trial mellé. Ha megtetszik, akciósan vihetjük haza a teljes játékot.

E3 2019: A Bethesda-konferencia is garantált

Habár az Electronic Arts és a Sony is úgy döntött, hogy idén nem tart sajtókonferenciát az E3 apropóján, még korai lenne temetni a műfajt: a Bethesda azok táborát erősíti, akik biztosan készülnek műsorral.

Leheletnyi ízelítő érkezett az új Godzillához

Masszív szörnypornóval indul a nyári moziszezon, május végén debütál ugyanis a Godzilla: King of the Monsters. Most egy rövid, de látványos ízelítővel hangolódunk a filmre.

Megint változik a Steam értékelési rendszere

Ismét belenyúl a Valve a Steam felhasználói értékeléseibe, a célja pedig az, hogy elejét vegye a review bombinggal kapcsolatos anomáliáknak. Lássuk részletesen, hogyan működik az új rendszer!

Brit toplista: az élen kezdett a The Division 2

Összejött ugyan az aranyérem, de túlzás lenne azt állítani, hogy erős rajtot vett a The Division második része az Egyesült Királyságban. A dobozos példányok eladásai a kanyarban sincsenek az első felvonás eredményeihez képest.

Reboot lesz az új Suicide Squad

Habár idáig folytatásként hivatkoztunk rá, érdemes szokni a gondolatot, hogy az új Suicide Squadnak nem sok köze lesz első részhez. A film producere szerint "teljes rebootra" számíthatunk.