Hírarchívum - 2019. július

HWSW: Ne várjunk a GeForce RTX 2080 Ti Superre

Az Nvidia szerint jelenleg nincs rá kényszerítve, hogy frissítse csúcskártyáját, kellően erős versenytárs hiányában ugyanis nincs rajtuk nyomás. Vagyis egyelőre nem készül "Super" kiadás a GeForce RTX 2080 Ti videokártyából.

Holnap érkezik a Blood & Truth demója

Ha van otthon PlayStation VR-od, de még nem próbáltad a remek fogadtatásban részesült Blood & Truth-t, itt az alkalom, hogy pótold a lemaradásod: holnap letölthetővé válik a játék demója.

Újabb játékok landolnak az Xbox Game Passben

Július második felében sem maradnak újdonságok nélkül az Xbox Game Pass előfizetői, a PC-sek és az xboxosok is négy-négy játéknak örülhetnek majd a következő hetekben.

Megvan a Luigi's Mansion 3 dátuma

Napra pontos megjelenési dátumot kapott a Luigi's Mansion harmadik része. Habár a korábbi szivárgások nem voltak pontosak, szerencsére nem tévedtek sokat, így már nem kell sokat várnunk a játékra.

Visszatér a Super Monkey Ball

Jó ideje nem hallatott már magáról a Super Monkey Ball, azonban a Sega hamarosan visszahozza a sorozatot egy remaster erejéig: a Super Monkey Ball: Banana Blitz HD még októberben befut konzolokra.

Hosszabb üzemidőt ígér az új Switch-modell

A korábbi szivárgások alapján már lehetett sejteni, hogyha minimálisan, de az eredeti Nintendo Switch is megújul idén. A Nintendo most bejelentette az új modellt, amely hosszabb akkus üzemidővel rendelkezik majd.

Gears 5 - trailerrel hangolunk a bétatesztre

A hétvégén veszi kezdetét a Gears 5 bétatesztelésének első fázisa, a The Coalition pedig új előzetessel hangol rá. A videó az új Arcade módból is ad egy kis ízelítőt, ami szintén játszható lesz a próba során.

Taika Waititi rendezésében jön a Thor 4

Habár a Thor-sorozat jövője bizonytalan volt, lapértesülések szerint már készül a negyedik rész, amit ezúttal is a Thor: Ragnarok rendezője, Taika Waititi dirigál majd. Az úriember még az Akira-adaptációját is parkolópályára tette a Marvel miatt.

NHL 20 - videón a játékmeneti újdonságok

Megkapta első gameplay előzetesét az NHL 20, melyben a látványos pillanatok mellett belekóstolhatunk a franchise frissen bevezetett újdonságaiba is; az EA ígérete szerint minden eddiginél élethűbb meccsek várnak ránk.

Ace Combat 7 - berepült az új kiegészítő

Megérkezett a Season Pass negyedik DLC-jének, vagyis az Operation Sighthound alcímen érkező új hadjáratnak az első trailere, mely során óriási összetűzések várnak ránk mind a szárazföld, mind az óceánjáró flották felett.