Hírarchívum - 2020. április

PS4-re jön a Star Wars: Episode I Racer

Nem tudom, ki számított rá, de itt van: húsz év után újra a fogatok nyergébe pattanhatunk az Episode I Racerrel, ezúttal PlayStation 4-en és Nintendo Switchen. A frissített (de nem remasterelt!) változatért az Aspyr felel.

Júniusban érkezik a kicsinosított SpongyaBob-játék

Mindenki kész? Pontos megjelenési dátumot és egy vadiúj előzetest kapott a SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated. A 2003-as platformer remake-je ezúttal még többjátékos módot is kap.

Tölthetők az Epic Store legújabb ajándékai

Ezen a héten sem maradunk ingyenes játékok nélkül: az Epic Games Store egy tartalmas párossal segíti az otthoni unalom átvészelését. Ahogy az lenni szokott, lelepleződött a jövő heti ajándék is.

KARDS - megjelent a második világháborús CCG

Ki mondta, hogy a digitális kártyajátékok csak mesés fantasy környezetben működhetnek? A KARDS - The WWII Card Game a második világháború harci gépezeteit ereszti egymásnak, mégpedig pakliformában.

Hét újabb játékkal bővül a PC-s Xbox Game Pass

PC-n is további játékokkal bővül az Xbox Game Pass. Az újdonságok közt a legérdekesebb a Gears of War taktikai mellékága lesz, de kapunk fergeteges platformereket és egy remek túlélőjátékot is.

Reboot lehet az új Batman-játék

Úgy tűnik, hogy a Warner Bros. Montréal barakkjaiban készülő Batman-játék nem az Arkham-széria folytatása lesz - ehelyett a kanadaiak újraindítanák a sorozatot. Néhány érdekes részlet is befutott a projekttel kapcsolatban.

Kontrollertámogatást kap a World of Warcraft

Nem, a Blizzard nagy múltú MMORPG-je nem költözik hirtelen konzolokra, PC-n azonban hamarosan akár kontrollerrel is irányíthatjuk majd a karaktereinket. Az ötlet nem elképzelhetetlen, hiszen számos más MMO is sikerrel járt már így.

Beigazolódtak a pletykák, jön a Crysis Remastered

Az elmúlt napokban a fejlesztők különböző Crysis-tweetekkel borzolták a rajongók idegeit, de most már szinte biztosra vehetjük: érkezik a Crysis Remastered, ráadásul ezúttal a Nintendo gépe sem marad ki a buliból.

Csúszik a Ghost of Tsushima megjelenése is?

Árulkodó jelek bukkantak fel, amelyek arra utalnak, hogy a Sucker Punch szamurájos játékát, a Ghost of Tsushimát is utoléri a koronavírusos halasztások mizériája.

2K-címek a Humble Bundle-ben

Amellett, hogy sokkal könnyebb lesz átvészelni az otthonmaradást ezekkel a játékokkal, még a koronavírus elleni küzdelmet is támogathatjuk a mostani Humble Bundle akcióra lecsapva.