Hírarchívum - 2020. május

Érkezik a Star Trek: Strange New Worlds

Önálló sorozatot kap Christopher Pike kapitány és a Star Trek: Discoveryben megismert U.S.S. Enterprise legénysége. A CBS All Access sorozatában visszatér Ethan Peck és Rebecca Romijn is.

Ilyenek a bossharcok a SpongyaBob-játékban

A jövő hónapban boltokba kerülő SpongeBob Squarepants: Battle for Bikini Bottom - Rehydrated egy halom habókos óriásrobottal várja majd Bikinifenék hőseit. A mai trailer ezek legyőzését mutatja be.

Rainbow Six: Siege - új videón a következő szezon

Új előzetest kapott a Rainbow Six: Siege következő szezonja, ami a hangzatos Operation Steel Wave címet kapta. A teljes leleplezésre még várnunk kell egy kicsit, de már most belepillanthatunk, hogy kik lesznek az új operátorok.

Nioh 2 - három DLC-t is kapunk a jövőben

Nem áll le egy pillanatra sem a Team Ninja a sikeres soulsborne játékának a támogatásával, most bejelentették, hogy a jövőben három nagyobb DLC-t is terveznek a Nioh 2-höz.

A FIFA 20 is bekerült az EA Accessbe

Nem más címmel bővült az Electronic Arts előfizetésalapú szolgáltatása, mint a tavaly megjelent FIFA 20-szal. A roppant népszerűségnek örvendő sportjáték az EA Access és az Origin Access keretein belül egyaránt elérhetővé vált.

Ingyenes a The LEGO Ninjago Movie Video Game

Remélhetőleg bírjátok még tárhellyel, mert most a The LEGO Ninjago Movie Video Game szerepében újabb ingyenjátékhoz férhettek hozzá. Az akcióból szerencsére ezúttal a konzolosok sem maradnak ki.

Ismét lebuktak az ingyenjátékok az Epic Store-ban?

Ha hihetünk a most kiszivárgott képnek, akkor az Epic Games Store az ajándék GTA V után sem kapcsol takaréklángra, és továbbra is nagyon erős címeket kínál teljesen ingyenesen a felhasználóinak.

Így játszik Tony Hawk saját magával

A gördeszkás legenda legutóbb Jack Black YouTube-csatornáján tűnt fel egy videó erejéig, amiben meglepetést is hozott magával az adásra. Néhány óra deszkázás után ugyanis toltak egy-két backflipet a virtuális térben is.

Hét hetet csúszik a Rock of Ages 3

Az előzetes várakozásokkal ellentétben nem júniusban, hanem majd csak júliusban vehetjük kézbe a Rock of Ages-sorozat legújabb darabját. A Make & Break alcímű rész ismét hozza a korábbi társai őrültségeit, de egy pályakészítő-móddal is bővül.

Play Next funkcióval bővül a Steam

A Steam Labs újabb fejlesztése vált élessé a legújabb frissítéssel a Steamen. A „Play Next”, avagy „Következő játék” a Steam-könyvtárad nem használt játékaiba ássa bele magát, és tesz javaslatot arra, mivel is játszhatnál legközelebb.