Hírarchívum - 2020. május

Online bajnokság helyettesíti az Evo 2020-at

A verekedős játékok legnagyobb éves bajnoksága idén sajnos a koronavírus miatt a megszokott formájában elmarad, de nincs ok az aggodalomra. Online esemény helyettesíti a versenysorozatot, egy sikercímtől azonban búcsúznunk kell.

Traileren a The Elder Scrolls Online: Greymoor

Az idei év Skyrimról szól a The Elder Scrolls Online-ban, ennek egyik csúcspontja a jövő hónapban érkező Greymoor expanzió lesz. Egy baljós hangulatú előzetessel köszönthetjük a kiegészítőt.

Ride 4 - újabb előzetes érkezett

Utoljára tavaly december környékén hallhattunk róla röviden, hogy készül a Ride-sorozat következő illesztése. Most kaptunk a negyedik részből egy alig egyperces videót, ami a játék motorjával (haha) készült jeleneteket tartalmaz.

Megérkeztek az első képek a Mafia II-remasterből is

A tegnapi bejelentést követően, miszerint érkezik a Mafia: Trilogy, ami magában foglalja az összes eddig megjelent Mafia-játékot, meg is kaptuk az első képeket az újrakevert Mafiából. Most érkezett pár látnivaló a második részből is.

Hamarosan újra hallunk a Divinity-játékok felől?

Úgy tűnik, hogy a belga Larian a Baldur's Gate III munkálatai mellett nem feledkezett meg a másik nagy címükről, a Divinity: Original Sinről sem, legalábbis egy nemrég felbukkant tweet erről árulkodik.

10 éves az Alan Wake, hatalmas akcióval ünneplünk

Egészen pontosan tíz éve már, hogy először elmerülhettünk Alan horrorisztikus kalandjában, először csak Xbox 360-on, majd rá két évvel PC-n is. A jeles napot most hatalmas akcióval ünnepli a Remedy.

Fallout 76 - hétvégén ingyen kipróbálható

Most hétvégén ingyenes próbaidőszakot tart a hányatott sorsú Fallout 76, így pár nap erejéig mindenki bérmentve nézheti meg magának, hogy mennyit csiszoltak a játékon a megjelenése óta.

Fortnite - az új konzolokon is elérhető lesz

Tegnap jelentette be az Epic Games, hogy nem hagyja magára sikeres battle royale-játékát a next-gen konzolok megjelenése után sem. A Fortnite már az Xbox Series X és PlayStation 5 indulásakor elérhető lesz mind a két gépre.

Frissítve: Tényleg készül a Mafia: Trilogy

Már jó ideje keringtek különféle pletykák a neten a Mafia-sorozattal kapcsolatban, de mától vége a találgatásoknak, hivatalosan is készül Mafia: Trilogy. A jó hír mellé egy rövid előzetes is érkezett.

Így muzsikál az Unreal Engine 5 a PlayStation 5 alatt

A Summer Game Fest alkalmából bemutatkozott az Epic Games legújabb grafikus motorja, az Unreal Engine 5, ami olyan látványt varázsol elénk, amire egyszerűen nincsenek szavak - ezt látni kell!