Hírarchívum - 2020. május

The Last of Us: Part II - fejlesztői napló érkezett

Rohamosan közeledünk a The Last of Us: Part II megjelenéséhez, így értelemszerűen egyre több médiaanyag szivárog a játékból. A most kiadott videóban a készítők mesélnek spoilermentesen a sztoriról.

Assassin's Creed: Valhalla - a mi kis falunk

Újra megmutatkozott az Assassin's Creed: Valhalla, ezúttal egyetlen egy új képet kaptunk, amin egy kis falut csodálhatunk meg Anglia mesés táján. A játékban lehetőségünk lesz saját települést is alapítani, ebből kaptunk most ízelítőt.

Mortal Kombat 11 - gameplay felvételen az új DLC

Nem kell már sokat aludnunk a Mortal Kombat 11 új kiegészítőjének az érkezéséig, addig is újabb gameplay videóval kényeztet minket a fejlesztőcsapat. Ezúttal a Robotzsaru is beköszön pár pofon erejéig.

Halo 2: Anniversary - launch traileren a PC-s verzió

Ma hajnalban véget ért a hosszúra nyúlt várakozás, most már a PC-s játékosok is belevethetik magukat Master Chief második hadjáratába a Covenant ellen. A Földért vívott harc még soha nem volt ennyire látványos!

Az új Animal Crossing rekorder lett Japánban

Japánban az Animal Crossing: New Horizons nagyon szép számokat tudhat magáénak. Majdnem 3,9 millió példány kelt el már belőle, ezzel pedig a legtöbb eladott példánnyal rendelkező Switch-játék lett a szigetországban.

Ketten is játszhatjuk a What the Golf?-ot Switchen

Nyolc hónappal az eredeti megjelenés után a PC-re és mobilokra kiadott What the Golf? megérkezik Nintendo Switchre is. A fura golfvilágban játszódó puzzle-játék ráadásul egy egyedi Party módot is tartogat a switcheseknek.

A Switchet is eléri végre a The Elder Scrolls: Blades

A The Elder Scrolls-sorozat mobilos mellékága a korábbi csúszás után végre eléri a Nintendo Switchet is. Ami még ennél is jobb hír lehet, hogy a korai hozzáférésnek is vége: a Blades a legújabb frissítéstől teljes játéknak tekintendő.

Ismét feltámad a The Culling

A The Culling annyiszor tér vissza a halálból, hogy az már-már bibliai mértékű. A még újabb változat egyelőre csak Xbox One-on lesz elérhető, és új pénzügyi modellel érkezik: minden egyes meccsért fizetni kell.

Predator: Hunting Grounds - Schwarzi is csatlakozik

Arnold Schwarzenegger újra magára ölti Dutch figuráját az IllFonic aszimetrikus játékában. A Predator: Hunting Grounds egyelőre az öreg katonával lesz csak gazdagabb, de az elkövetkezendő hónapokra is terveznek új tartalmakat a készítők.

Vegyük szemügyre a Crucible játékmódjait!

A csapatalapú shooterek legújabb versenyzője, a free-to-play Crucible hamarosan elérhetővé válik. A fejlesztők, hogy megismertessék velünk a játékmódokat, három rövid, magyarázó jellegű videót tettek közzé.