Hírarchívum - 2006. december

Havidíjmentes lesz az Archlord

Most még ugyan havidíjas a Codemasters új MMORPG-je, az Archlord, ám január 4-étől egy petákot sem kell fizetnünk harminc naponta, ha játszani szeretnénk egy kicsit.

Halo 3 - Itt a televíziós reklámfilm! Durva!

Mint arról múlt pénteken beszámoltunk, felkerült a világhálóra a Halo 3 legújabb videója, mely egyben az anyag televíziós reklámja is. Ezt egyszerűen látni kell!

Jövő nyáron érkezik a Dungeon Siege-mozi

Mostanság mindenki az Uwe Boll által rendezett Postal-mozit fikázza, s emellett megfeledkezünk arról, hogy az úriembernek még másik készülőfélben lévő filmje is van.

Tölthető az Alpha Prime orosz demója

Az orosz Black Element Software által a mai naptól fogva kipróbálható a futurisztikus környezetben játszódó legújabb sci-fi FPS-ük, az Alpha Prime.

Galactic Command - Űrszimulátor epizódokban

Újabb űrszimulátor készül a 3000AD boszorkánykonyhájában heves akciójelenekkel megfűszerezve PC-re és Xbox 360-ra. A játék epizódokban fog megjelenni.

Konzolokra is elkészülhet a Civilization?

A Civilization-játékok atyja, a híres játékdesigner, Sid Meier egy interjú keretében elmondta, hogy lát lehetőségeket a konzolos stratégiákban.

A heti játékmegjelenések

Nagyon szegényes hétnek nézünk elébe a játékmegjelenések szempontjából, azonban érkezik egy-két érdekes cím, melyet érdemes beszerezni a játékosoknak!

Ünnepi rovatunk: Karácsonyi Ötletbörze 2006.

Ünnepi rovatunkban, a Gamekapocs karácsonyi ötletbörzéjében segítséget kívánunk nyújtani mindazon játékosoknak, akik tanácstalanok, hogy mit kérjenek a fa alá.

Késik az Alan Wake

Az Alan Wake is a Duke Nukem Forever és a STALKER nyomdokaiba lépett, miután a fejlesztők ma bejelentették, 2008. előtt már biztosan nem lesz kész a játék.

Burnout Dominator - a sorozat folytatódik!

Bemutatkozik a Burnout Dominator. Őrült futamokban, villám gyorsan száguldó autócsodákban és adrenalinban most sem lesz hiány, arra mérget vehettek!