Hírarchívum - 2006. december

Bejelentették az SSX-sorozat Wii-exkluzív részét

Már hónapok óta tudjuk, hogy Wiire is készül majd egy SSX-játék, azonban a hivatalos bejelentésre még csupán most szánta el magát az Electronic Arts a játék kiadójaként.

Így kell egeret emulálni a Wii kontrollerével

Gondoltátok volna, hogy egyszer a Wii kontrollerével majd internetet fogtok böngészni? Hogy ezzel toljátok majd a Half-Life 2-t vagy más PC-s játékokat?

Új Xbox 360-demók jelentek meg

Két új demót tölthetnek le az X360-tulajdonosok a mai naptól fogva az Xbox Live rendszerén keresztül. Mindkettő komoly anyag, érdemes lerángatni a kipróbálható verziókat!

Friss brit toplista: egyre lejjebb a Gears of War

Imhol a legfrissebb brit toplista, mely a tíz legnépszerűbb angol játékot vonultatja fel platformtól függetlenül. Az élen a FIFA 07 - valamit nagyon tud az EA Sports.

Megkezdődött a God of War III tervezése

Ugyan a God of War II megjelenéséig hónapok vanna hátra, David Jaffe, a Sony egyik dizájnere egy rendezőkollégájával neki ült a harmadik rész tervezésének.

Játék készül az Angolkákból

Videojátékot készítenek az egyik magyar TV csatornán is futó Angolkák sorozat alapján. Beteg brit humorból és szakállas nőkből ezúttal sem lesz hiány! :)

Megérkezett az Officers demója

Újabb második világháborús RTS készül a Game Factory boszorkánykonyhájában - az Officers egyik fő erőssége a non-lineáris történet lesz többek között.

Az első érdekességek a Wii-s Prince of Persiáról

Több hónapja már annak, hogy a Ubisoft hivatalosan is bejelentette a Nintendo Wii-re készülő Prince of Persiát. Az első részletek még csak most érkeztek meg róla.

Kinetic Combat: személyi edző karácsonyra!

Hamarosan a magyar boltokban is kapható lesz az EyeToy: Kinetic Combat, mellyel a karácsonykor igencsak sok problémát okozó plusz kalóriákat lehet elégetni.

Vin Diesel nélkül forog a Hitman-film

Skip Woods elkészült a Hitman-mozi előmunkálataival, hamarosan kezdődhet is a forgatás, ám mint az kiderült, a 47-es ügynököt mégsem Vin Diesel fogja alakítani.