Hírarchívum - 2006. december

Ropogós Crackdown részletek

A Microsoft ma újabb részleteket árult el a GTA világát megálmodó David Jones új játékából. Ezúttal az ügynökök bemutatásán a sor.

Megérkezett a FlatOut 2 demója

A Bugbear Entertainment kiadta a FlatOut 2 demo verzióját, így már bárki belekóstolhat az általuk fabrikált nagyszerű fizikába, és a pergős versenyekbe.

Japánban elkelt az összes Nintendo Wii

Japánban is elstartolt a Nintendo új konzolja, a Wii. Itt sem kellett sokáig várni arra, hogy minden gépet megvásároljanak a lelkes rajongók az összes létező üzletből.

Újabb LAN-partyt szervez az NFS Hungary

Nagy sikert aratott az NFS Hungary első LAN-partyja, így a srácok újabb verseny szervezésébe kezdtek - értesített bennünket Rility, a csapat egyik vezetője.

Leállították a Gran Turismo HD fejlesztését

A PlayStation 3-exkluzív Gran Turismo HD fejlesztését leállították - az autóverseny a japán játékosok számára egy demó formájában lesz elérhető.

Red Orchestra: Ostfront 41-45 - Ingyen hétvége

Újabb ajánlattal kecsegtet a Steam mindenki számára: az aktuális akció szerint egy teljes hétvégén keresztül ingyen tolhatjuk a Red Orchestra legújabb változatát.

"Nevetségesek a Sony jövőjéről szóló pletykák"

Michael Pachter elemző szerint a Sony-konzolok jövőjéről szóló, napokban felröppent rémisztő szakvélemények egyszerűen nevetségesek.

Megjelent a Harry Potter Guide Könyv

Megjelent a Game Master Unofficial Guide Sorozat legújabb darabja, mely a Harry Potter játékokhoz nyújt rengeteg segítséget, tippet és leírást.

Ötszáz friss kép landolt galériánkban

A hetet galériafrissítéssel zárjuk, melynek teljes végignézésével talán az egész hétvégétek elmegy majd - mert hát ugye gyorsan múlik az idő, ha jól mulat az ember. :)

EA: "Túl nagy és drága a PSP!"

Az Electronic Arts egy munkatársának véleménye szerint, ahhoz, hogy ők vadi új, exkluzív címeket fejlesszenek a PSP-re, a gépnek kisebbnek és olcsóbbnak kéne lennie.