Hírarchívum - 2006. december

Angliában továbbra is a FIFA a legnépszerűbb

A legfrissebb brit toplistát meglesve, komoly matematikai számításokat végezve és szaktekintélyek véleményét kikérve megállapítottuk: a FIFA 07 már megint első helyezett!

Újabb játék készül a Helyszínelők alapján

A Bone-, Sam & Max-, valamint CSI-játékokat fejlesztő Telltale Games egy újabb Helyszínelők (Crime Scene Investigation) játékadaptáción munkálkodik.

Djibril Cisse az Xbox 360-at választotta

Djibril Cisse, az Olimpique Marseille 2002-es és 2004-es gólkirály csatára egy exkluzív esemény keretén belül az X360 konzolon is megcsillogtatta játéktudását.

Tiberium Wars: Az alienek támadása

A Games For Windows külföldi gamer magazin legújabb számát olvasgatva újabb kövér, még sehol nem látott információkat tudtunk meg a C&C 3-ról.

Megerősítették az Age of Conan X360-as verzióját

Miután a Funcom munkatársai az E3-on X360-as kontrollerek segítségével mutatták be az Age of Conant, szinte biztosra vehettük, hogy a címnek konzolos verziója is lesz.

Alien-játékok a Gearboxtól és az Obsidiantól?

Egyre valószínűbb, hogy a Sega két újonnan bejelentett Alien-címe egy RPG és egy FPS lesz: mindezt bizonyítja, hogy a játékokat a kategóriák egy-egy profi csapata készíti.

Jövőre érkezik az Unreal 3-as RoboBlitz multija

Az Unreal 3.0 Engine előfutáraként titulált RoboBlitz szingli játék formájában már megjelent PC-re és X360-ra, azonban a korábban bejelentett multi jövő évig várat magára még.

75 millió dollárból készül a Fallout MMORPG

Az Interplay most közzétett pénzügyi jelentéséből tudtuk meg, hogy a vállalat a még be sem jelentett Fallout MMORPG-re 75 millió dollárt szán a jövőben.

Nagy amerikai konzolstatisztika

Egy mindenre kiterjedő statisztika jelent meg ma az idei karácsonyi szezon alatt elkelt konzolos játékokról és gépekről. Érdemes átfutni!

Újabb Zeldát fejlesztenek Nintendo Wii-re

A Game Informer értesülései szerint már egy éve folyik egy új Zelda-cím fejlesztése - az új rész Wii-exkluzív lenne, hivatalos megerősítés egyelőre nincs.