Hírarchívum - 2006. december

Tilos megnézni a karácsonyi ajándékokat idő előtt

Persze törvényszerűen nincs ilyesmi előírva még nyugaton sem, azonban a minap történt érdekes eset bizonyítja: nagyon durva világban élünk!

Wizards: A Warlock megtorlása - magyar RPG

HomeGnome, a JátékFejlesztés.hu főszerkesztője értesített minket, hogy Wizards néven egy ígéretes akció-RPG készül kishazánkban, melyre érdemes odafigyelni.

Lehet jelentkezni a Test Drive Unlimited bétájára

A mai napon a 3D Gamers és a FilePlanet közösen kihirdette, hogy náluk lehet jelentkezni, majd csatlakozni a PC-s Test Drive Unlimited bétatesztjéhez.

Ingyen kipróbálható az EverQuest II

EverQuest II: Play the Fae a neve annak az új akciónak, melyet a Sony az EverQuest II népszerűsítésére indított be a minap. Érdemes részt venni benne, hiszen ingyenes!

Majdnem PSP-devkitet értékesítettek az eBay-en

A napokban majdnem felhasználói kézbe került a kizárólag fejlesztők számára elérhető PSP-devkit - valaki gondolt egyet, s eladásra bocsátotta azt az eBay-en.

Nyolcvan százalékkal népszerűbb az Xbox Live

A Sandvine Incorporated állítása szerint nyolcvan százalékkal népszerűbb nyugaton az Xbox Live, mióta megjelent a Gears of War és a Viva Pinata X360-ra.

Amerikai PC-toplista - Továbbra is tarol a Sims

Megérkezett a legfrissebb nyugati lista, melyet továbbra is - immáron sokadik hete - a The Sims 2 legújabb kiegészítése, a Pets alcímet viselő alkotás vezet.

Tekken: Dark Resurrection - PS3-ra is megjelenik?

A japán Famitsu magazin értesülései szerint a PlayStation 3-exkluzív Tekken 6 megjelenése előtt még találkozhatunk Tekken-játékkal a Sony újgenerációs gépén.

Játékkonzolt fejleszt az Apple?

Az AI értesülései szerint az Apple több játékfejlesztő szakembert vett fel a szoftver és hardverfejlesztő részlegébe. Csak nem az iConsole-on dolgoznak?

AIM Racing - új száguldozós akciójáték

Száguldozós akciójáték van készülőben a Skyriver Studios és az 1C Company műhelyében. Az AIM Racing-ből már meg is érkeztek az első képek.