Hírarchívum - 2006. december

Letölthető az Eragon angol nyelvű demója

Bár a hamarosan mozikba kerülő Eragon-filmadaptáció játékváltozatának német demója már régóta elérhető, az angol kipróbálható verzió csak most érkezett meg.

Sorban állnak a japánok az X360-ért

Megjelent Japánban az X360-exkluzív Blue Dragon, mely mögött a Final Fantasy kitalálója bábáskodott - a játék elképesztően nagy sikert aratott a keleti játékosok körében.

Advanced Warfighter 2 bejelentés, képek és videó

Az UbiSoft ma megerősítette az eddig is nyílt titokként kezelt Ghost Recon 3: Advanced Warfighter 2 készültét. A bejelentés mellé egy új videó is érkezett!

Észvesztő Final Fantasy versus XIII teaser trailer

Egy észvesztően hangulatos videó jelent meg ma a Square Enix gondozásában Playstation 3-ra készülő Final Fantasy versus XIII-ból. Megtekintése kötelező!

Bemutatkozik a The Sims 2: Seasons

Újabb kiegészítőlemez készül a The Sims 2-höz, melyben ezúttal az évszakok és a hozzájuk passzoló különböző elfoglaltságok lesznek a középpontban.

Március elsején érkezik Európába a PS3?

Az Electronic Arts frissen közzétett megjelenési listájából tudtuk meg, hogy az öreg kontinensre várhatóan 2007. március 1-jén érkezik a Playstation 3 konzol.

Burnout Dominator - az első képek és dátum!

Megjelentek az első screenshotok a Playstation 2-re és PSP-re készülő új Burnout részből. A Dominator egészen pontosan 2007. március 29-én érkezik mindkét konzolra.

Már hivatalos: Tekken 5 DR Playstation 3-ra

Tegnap reggel adtunk hírt arról, hogy a PSP-re megjelent Tekken: Dark Resurrection bizonyos források szerint PlayStation 3-ra is megjelenik majd.

Megérkezett hazánkba a Nintendo Wii

Végre valahára elérkezett a Nintendo Wii európai premierje, így persze többek között hazánkban is elérhetővé vált a külföldön nagy sikeret elért forradalmi játékkonzol.

Már megvásárolható a Dead or Alive: Xtreme 2

A Microsoft ma örömmel tudatta a nagyérdeművel, hogy a Team Ninja csapata által fejlesztett Dead or Alive: Xtreme 2 december 8-ával a magyar boltok polcaira került.