Hírarchívum - 2008. június

Újabb Battlefield: Bad Company kedvcsinálók

Három új Battlefield: Bad Company trailer érkezett, melyek tanúbizonyságot tesznek a hamarosan megjelenő FPS humorral fűszerezett hangulatáról és játékmenetéről.

Bemutatkozik a Coraline játékváltozata

Jövő év februárjában kerül mozikba a Coraline című bestseller regény filmadaptációja, melyhez természetesen a kötelező játékváltozat is társul.

Jövő héten érkezik a Happy Tree Friends játék

Jövő héten érkezik a kizárólag felnőtteknek szóló Tündi Bündi Barátok című rajzfilmsorozat alapján készített játék, a Happy Tree Friends: False Alarm.

Még több látnivaló a Call of Duty: World at Warból

Kora este kaptunk pár új képet a Call of Duty: World at Warból, most hat újabb screenshot társaságában megérkeztek a nagyfelbontású dobozfotók is!

Befutottak az első képlopatok a Crysis Warheadből

Néhány rossz minőségű screenshot személyében befutottak az első képlopatok a CryTek budapesti stúdiója által fejlesztett Crysis Warheadből.

Így készült az Alone in the Dark - első rész

Most pénteken érkezik az Alone in the Dark, a készítők így elérkezettnek látták az időt, hogy megismertessék velünk a fejlesztés részleteit.

Call of Duty 5 - képek, dobozok, pletykák

Bár a hivatalos infó- és médiadömpingre csak a jövő héten számíthatunk, három jó minőségű kép, néhány potenciális dobozkép és egy érdekesség mára is jutott.

Kiszivárgott az Activision új játékainak listája

A kora délutáni Pókember-hír talán kacsának bizonyulhat, az már bizonyos, hogy az egyik cím valóban el fog készülni hamarosan - persze itt még nem áll meg az élet.

Horror és Gamekapocs kedden a Cool Vakációban

Nézzétek holnap is a Cool TV-t, hiszen ezúttal Wask, a Gamekapcsos egyik korábbi munkatársa a horrorjátékok világába fogja elkalazolni a Cool Vakáció nézőit.

Premier információk a Microsoft éneklős játékáról

Premier információk érkeztek Microsoft éneklős játékáról, a Lipről, mellyel Gates csapata a Playstation exkluzív SingStarnak kíván konkurenciát állítani.