Hírarchívum - 2008. június

Játék készül a Shaun a Bárányból

Játék készül az Oscar nyertes Aardman Animation animációs sorozatából, a Shaun a Bárányból. A DS exkluzív Shaun the Sheep idén karácsonykor érkezik.

PSP játékon dolgozik a CryTek budapesti stúdiója

Kézikonzolra is lesz Crysis? Ez még egyáltalán nem biztos, de annyi már tuti, hogy valami PSP-s játékon agyalnak a CryTek Budapest munkatársai.

Mozgásban a Resistance 2: Rise of Man

Három vadi új videó érkezett a PlayStation 3-exkluzív Resistance: Fall of Man második részéről: kettő az egy-, egy pedig a többjátékos módot mutatja be.

Forza Motorsport 3 bemutató az E3-on?

Biztosan tudjuk, hogy a Microsoft két meglepetéssel készül az idei E3-ra, viszont csak tippelni tudunk, hogy melyik címüknek készítik el a folytatását.

Tizenöt Pókember-játék van készülőben?

Jelenleg a Web of Shadows készültéről tudunk hivatalos forrásból, egy neten keringő lista szerint azonban még további tizennégy játék készül Pókember főszereplésével.

Gamekapcsos játékteszt hétfőn a Cool TV-n

Június 16-án hétfőn Mast3rmind kollégánk élőben fog játékot tesztelni a Cool TV legújabb nyári szabadidős műsorában, a Cool Vakációban.

HWSW: A hard core játékosok sem antiszociálisak

Egy ausztrál kutatás állítja, nem bizonyított az a sztereotípia, mely szerint a hard core játékosok szociális képességei jellemzően gyengék lennének - írja a HWSW.

Neten a Spore: Creature Creator

Két nappal a hivatalos megjelenés előtt felkerült a világhálóra a Spore lénytervezőjének kipróbálható változata, amely a teljes Creature Creator 25%-át tartalmazza.

Infamous - infók és képek

A Sony Computer Entertainment által fejlesztett Infamous eddig soha nem tapasztalt élményben részesíti majd a Playstation 3 tulajdonosokat.

Érkezik az IL-2 Sturmovik a konzolokra is

A 505 Games ma bejelentette, hogy a következő esztendőben megérkezik sikerjátékuk, a repülőszimulátor IL-2 Sturmovik konzolokra szánt változata.