Hírarchívum - 2008. június

Stratégiai lehetőségek a Keresztapa folytatásában

Régóta nyílt titok, hogy az EA dolgozik a The Godfather játékadaptációjának folytatásán, a minap azonban néhány érdekességet is megtudtunk vele kapcsolatban.

Crysis Warhead - újabb screenshotok érkeztek

A múltkori rossz minőségű képlopatok után újabb, ezúttal már jobb minőségű screenshotok érkeztek a CryTek budapesti stúdiójában készülő Crysis Warheadből.

Need for Speed: Undercover hírek és pletykák

A Gameindustry értesülései szerint az új Need for Speed teljesen szakít a széria irányvonalával, és egy filmes hangulatú, küldetésorientált játék lesz.

Megjelent a legújabb, hármas számú Firefox

A mai napon megjelent a népszerű Firefox böngésző harmadik verziójának végső változata, amivel a fejlesztők világrekordot kívánnak dönteni.

Ősszel jön a Rise of the Argonauts

A Codemasters legfrissebb bejelentése szerint a The Lord of the Ring: War of the Ring című stratégia fejlesztőinek új akció-szerepjátéka ősszel kerül boltokba.

Elindult a Tom Clancy's Endwar bétatesztje

Tizenötezer szerencsés játékos bepillantást nyerhet a harmadik világháborúba, ugyanis a Ubisoft lehetővé tette nekik az új EndWar többjátékos módjának kipróbálását.

Metal Gear Solid 4 - szárnyaló eladások

Alig néhány napja rajtolt el a Metal Gear Solid negyedik epizódja és máris hatalmas sikereket ért el. Japánban a Playstation 3 legkelendőbb játéka lett.

Team Fortress 2 - a hétvégén ingyenes

Csütörtökön új frissítés érkezik a Team Fortress 2-höz, mely az elkövetkezendő hétvégén teljesen ingyenesen lesz játszható minden Steam-felhasználó számára.

Project Origin videóduó

Két új videó látott napvilágot a F.E.A.R. folytatásáról, amely a Project Origin nevet viseli, és az elődnél véresebbenek és izgalmasabbnak ígérkezik.

Új információk a Bioshock PS3-as verziójáról

Azt már eddig is tudtuk, hogy a Sony konzoljára is készül a nagyszerű Bioshock, most azonban új információkkal is gazdagodhatunk, a különbségeket illetően.