Hírarchívum - 2011. december

VGA 2011: Már készül a Batman: Arkham World?

Elképzelhető, hogy a Rocksteady már dolgozik a Batman: Arkham City folytatásán, erre a Video Game Awards alkalmával utalt a fejlesztőcég Joker, illetve Mark Hamill segítségével. Nem lennénk meglepődve, ha a Warner folytatni akarná a sorozatot, persze lehet, hogy csak a fejlesztők vicceltek meg bennünket.

VGA 2011: Tekken Tag Tournament 2 kedvcsináló

Bár a Tekken Tag Tournament második részét bárki kipróbálhatta, aki beruházott a Tekken Hybrid nevű PlayStation 3-exkluzív gyűjteménybe, a Video Game Awards apropóján a Namco Bandai összedobott egy élőszereplős trailert is a játékhoz, ami a Tag Tournament fontos játékelemét, a páros harcot is előtérbe helyezi.

VGA 2011: Visszatér a Tony Hawk's Pro Skater

Visszatér a Tony Hawk's Pro Skater, ráadásul a létező legegyszerűbb módon: nem folytatást kapunk, hanem remake-et, amiben a sorozat első két részének legjobb pályáit válogatták össze a Robomondo fejlesztői. A jövő év első felében érkezik, digitális platformokon lesz elérhető.

VGA 2011: Megérkezett az új Hitman-előzetes is

A Hitman Absolution is megkapta a maga új előzetesét a Video Game Awards keretein belül, ráadásul az anyag kifejezetten a történet szokatlan megközelítésére épít: mint azt lehetett tudni, az új Hitman sztorija sokkal inkább rámegy a 47-es ügynök érzéseire és személyes ügyeire.

VGA 2011: Egy percen át mozog az új Alan Wake

Végre rendes látnivalót is kaptunk az új, letölthető formában napvilágot látó Alan Wake-ről. A program első blikkre nem változott sokat, persze minek is változzon, ha már eredeti formájában is tökéletesen sikerült. Megjelenési dátum egyelőre nincsen, ahogy az árára sem derült fény.

VGA 2011: Traileren az új Pókember-játék

Bemutatkozott a The Amazing Spider-Man című film játékváltozata is, s bár első blikkre a program tök ugyanolyan, mint az előző részek idevágó jelenetei, azért valószínűleg elszórakozunk majd vele. Az első előzetesben Pókember az Oscorp robotjai ellen harcol, meg sem kottyan neki a túlerő.

VGA 2011: Transformers: Fall of Cybertron trailer

Szintén lehetett rá számítani, hát itt is van: megérkezett a Transformers: Fall of Cybertron legújabb előzetese. Bár a trailer renderelt, nagyon hangulatosra sikerült, méltán bízunk a High Moon Studiosban még a nyáron készült borzasztó Dark of the Moon-adaptációja után is!

VGA 2011: Fortnite bejelentés az Epic Gamestől

Ahogy azt Cliff Bleszinski megígérte, az Epic Games is új bejelentéssel készült a Video Game Awardsra, ráadásul az új projekt egyúttal teljesen új címet is takar, elfelejthetjük egyelőre a Gears of Wart és az Unreal-szériát. A Fortnite valami egészen más, az első előzetes egészen jól körbeírja, hogy miről lehet szó.

VGA 2011: Gameplay jelenetek a Mass Effect 3-ból

A Mass Effect harmadik része a tavalyi Video Game Awardson mutatkozott be, s bár idén a BioWare egy másik címmel is készült, Shepard legújabb kalandjaiból is kapunk némi ízelítőt: ezúttal egy közel kétperces gameplay trailerrel lettünk gazdagabbak, van is benne akció bőven.

VGA 2011: Itt a Command & Conquer: Generals 2

Ahogy a Gamekapocs is megtippelte korábban, az Electronic Arts és a BioWare közös gyermeke a Command & Conquer: Generals folytatása lett, amit a Video Game Awards során végre hivatalosan is bejelentettek. Az első teaser előzetes nagyon rövid, de már most letettük a hajunkat tőle.