Hírarchívum - 2011. december

Dante menekül az új Devil May Cry-trailerben

Újabb előzetes érkezett a rebootolt Devil May Cry-epizódról, s bár tartalmasnak nem annyira tartalmas, legalább két percen keresztül bámulhatjuk, amint az új Dante menekül: meg kell hagyni, nincs egyszerű dolga - a játékosnak sem lesz -, hiszen a környezet folyamatosan átalakul körülötte.

Ma lesz az év végi Gamekapocs tali

Ma lesz az év végi GK tali, remegő kezekkel írunk, mert mi is tűkön ülve várjuk a bulit: együtt koccintunk az év végére, megünnepeljük az idei játéktermést, sőt ha úgy adódik, játszhatunk is egymás ellen. Ma este a Club 4 Playersben gyűlnek össze a GK-olvasók.

Dobozos formában is megjelenik a Jurassic Park

Nem csupán digitálisan letölthető formában lát napvilágot a Jurassic Park: The Game, mivel a Kalypso Media megállapodást kötött a Telltale-lel, így Európában és sok más régióban dobozos játékként is kiadják a címet. Amerikában már megjelent a Heavy Rain-klón, hozzánk jövő év elején érkezik.

VGA 2011: Az új Pókember-játékról is lehull a lepel

Úgy látszik, bejelentések terén az Activision viszi majd a pálmát a Video Game Awards 2011-en, a Transformers: Fall of Cybertron és az új Tony Hawk mellett a legújabb Pókember-adaptáció is befért a bemutatandó címek közé. Teaser előzetesünk már van, a részletek egyelőre váratnak magukra.

Pid - platformjáték a megboldogult GRIN srácaitól

Emlékeztek még a GRIN-re? A Ghost Recon: Advanced Warfighter fejlesztői több mint két éve húzták le a rolót, és bár a legutolsó címeik nem sikerültek jól, a csapat vezetői szerint a Square Enix inkompetens magatartása vitte csődbe a vállalatot. Most néhányan visszatértek a brigádból, méghozzá egy új platformjátékkal.

A Namco Bandai nyerte a The Witcher 2-pert

A francia ítélőtábla a Namco Bandai javára döntött, a The Witcher 2: Assassins of Kings kiadási jogait megszerezte, így a CD Projekt RED-del osztozkodnia kell a jövőben megjelenő Xbox 360-as verzión. A fejlesztők természetesen nem elégedettek az ítélettel.

HWSW: Androidos programok 22 forintért

“Egymilliárd egy igen nagy szám bármilyen mérésben. Ha azonban ez nem az értéket, hanem a növekedés mértékét írja le, akkor egyszerűen csodálatos” - lelkendezik a hivatalos Google blogban Eric Chu, az Android fejlesztői ökoszisztéma igazgatója.

Az Epic nem szívesen portolna PS Vitára

A Gears of War fejlesztői nem érzik annak szükségességét, hogy minden új, apró platformon jelen legyenek termékeikkel. Mike Capps elnök azt is kifejtette, hogy jelenleg nem készítenek Vitára játékot, megvárják, hogy mennyire lesz elfogadott a Sony handheldje a nyugati piacon.

Friss The Last of Us látnivalók érkeztek

Az idei VGA díjátadó ceremónián leplezik le a legújabb PS3-exkluzív címet, a The Last of Ust. A játék hivatalos oldala is frissült az elmúlt órákban, így új képet és bővített videót is megcsodálhatunk belőle. Ugyan nem árul el semmi konkrétumot, de mégis kézzel fogható.

Új animációs film a Gotham City Impostorshoz

Lehetséges, hogy igazi internetes mémmé vállnak a Gotham City Impostors felfuttatását elősegítő animációs rövidfilmek? Könnyen lehet, hogy ezek az apró szösszenetek hangulatosabbak lesznek, mint a végleges játék. Bárhogy is van, de itt a harmadik epizód!