Hírarchívum - 2011. december

Kaliforniában játszódik a Dead Rising 3?

Ha hihetünk a pletykáknak, a Capcom befejezte a Dead Rising 2 kiszipolyozását, és végérvényesen a harmadik rész felé vette az irányt: a híreszelések szerint készül a valódi folytatás, amiben új főhőst és egy kaliforniai várost kapunk majd. Persze a Capcom nem reagált a szóbeszédekre.

Készül a GTR harmadik része

A szimulátorrajongók kedvence visszatér, ráadásul úgy néz ki, a folytatást a SimBin fejleszti, és nem a Need for Speed: Shifttel bohóckodó Slightly Mad Studios. Egyelőre ez mind, amit tudunk, a SimBin szerint jövő héten jönnek az első információk és részletek a GTR harmadik részéről.

Megjelent az OnLive mobilos alkalmazása

Fejlődik az OnLive, méghozzá rohamtempóban: megjelent a szolgáltatás okostelefonokra és tabletekre szánt alkalmazása, amivel akár az L.A. Noire-t is tolhatjuk a buszon ülve. Persze a magyarok egyelőre kimaradnak az újdonságból, de érdekességképpen muszáj szót említenünk róla.

Nyerj Assassin's Creed Encyclopediát!

Nyereményjátékkal készül az ünnepekre az Assassin's Creed-sorozat hazai forgalmazója, a PlayON: ha szeretsz rajzolni vagy mesteri szinten bűvölöd a Photoshopot, egy Assassin's Creed Encyclopedia ütheti a markodat. Öt darab érkezett belőle Magyarországra, szóval exkluzív a könyv, az tuti!

Mass Effect 3 - a dinamikusabb Shepard

A Mass Effect már a második résszel elindult abba az irányba, hogy inkább egy szerepjátékos elemekkel átitatott Gears of War legyen, s ezt a harmadik csak tovább folytatja. Shepard teljes mozgáskultúrája kiegészül, hogy méltó legyen egy igazi akció-shooterhez.

Változatosabb arzenál a Borderlands 2-ben

Sokan azzal vádolták az egyébként remek Borderlands első részét, hogy túl repetitív volt, és emellett túl kevés, igazán érdekes lootot lehetett találni. A Gearbox szerint a két dolog szorosan összefügg, így a folytatásban minden a loot és a változatos fegyverek körül forog majd.

TDU 2 - a következő DLC hozza a motorokat

A Test Drive Unlimited 2 fejlesztői először egy évvel ezelőtt ígérték meg, hogy hamarosan érkeznek majd a motorok az alapvetően autókra kihegyezett játékba. Nem felejtették el ígéretüket, csak kicsit csúsznak: februárban most már tényleg jönnek a kétkerekűek!

VGA 2011: Új Hitman és Mass Effect 3 előzetesek

Nem kevés érdekességet tartogat az idei Spike-féle Video Games Awards 2011. Új bejelentések lesznek dögivel, mint ahogy végre kapunk friss előzeteseket is néhány nagyobb címből. A Mass Effect 3-ból és a Hitman: Absolutionból például biztosan lesz friss látnivaló.

8000 óra a White Knight Chronicles II-vel

Mint tudjuk, a japán fanatizmus nem ismer határokat. Ennek legújabb bizonyítéka jelen hírünk főhőse, aki európai szemmel különösebben nem kiemelkedő, ám a japánok körében igen-igen közkedvelt White Knight Chronicles II-vel töltött el majdnem egy évnyi játékidőt.

The Last of Us-utalás az Uncharted 3-ban?

A hírek szerint a Sony meglehetősen tudatosan készült a hétvégén bemutatandó The Last of Us promózására: már az Uncharted 3-ban is elrejtettek egy utalást az új PS3-exkluzívra vonatkozóan. Persze a feltételezés csak akkor állja meg a helyét, ha elhisszük, hogy egy gyilkos gombafajról szól majd a játék.