Hírarchívum - 2011. december

Csak vicc volt a Batman: Arkham World

Éppen csak megjelent, és aratja lefelé a babérokat a Batman: Arkham City, máris bejelentenék a folytatást? Ez keringett mindenki fejében, amikor a Video Game Awards díjátadón feltűnt az a bizonyos Arkham World feliratú szkript. Nos, úgy tűnik az egész csak egy vicc volt.

Valószínűleg mégis jöhet a PC-s Alan Wake

Habár eredetileg PC-re, majd később PC-re és Xbox 360-ra készült a Remedy legutóbbi akciójátéka, az Alan Wake, végül az egészből pusztán az Xbox 360-as megjelenés maradt meg, s úgy tűnt, a cégnek egyáltalán nincs szándékában elkészíteni a PC-s változatot. Vagy talán mégis?

Negyedóra az Uncharted: Golden Abyss-szel

Japánban a hétvégén startol el a PlayStation Vita - a nyitójátékok sorait erősíti az Uncharted: Golden Abyss is. A Sony most 15 perc játékmeneti felvételt mutatott be Nathan Drake zsebben hordható kalandjából, megcsodálhatjuk az érintésérzékeny irányítást és sok mást is.

Szakít a Mortal Kombattal a NetherRealm

Legalábbis egyelőre szeretné jegelni a Mortal Kombat-frencsájzt Ed Boon brigádja, s helyette valami máson munkálkodna a stúdió berkeiben. Hiába tettek le az asztalra egy bitang jó verekedős játékot az idén, kicsit unják már a sorozatot, s ezért új vizekre eveznek.

Magyarázó Final Fantasy XIII-2 trailer érkezett

Nem vagy tisztában a Final Fantasy XIII-2 sztorijával? Kimaradt az előzmény? Fogalmad sincs a játékmenetről és a mechanikáról? Nem tudod, milyen új funkciók kerülnek a folytatásba? Akkor a játék legújabb előzetesét igen jó néven veszed majd, mert számos érdekességet megmagyaráz.

Már két éve készül a The Last of Us

Nem apad el az információáramlás a The Last of Us kapcsán. A Naughty Dog csapata kétfelé oszlott mikor elkezdtek dolgozni a legújabb PS3-exkluzív címen. Ennek már két éve, de az Uncharted 3 végeztével már mindenki a The Last of Us-on izzad. Nem volt könnyű titokban tartani a játékot.

Tényleg elhagyta a Sonyt a Team ICO atyja

Igaznak bizonyultak az Eurogamer értesülései, mivel a Sony tegnap hivatalosan is elismerte, hogy Fumito Ueda elhagyta a céget. A Team ICO első embere még befejezi a The Last Guardian munkálatait, ám utána már saját projektjeire szeretne koncentrálni. Nagy baj nincs.

Gotham City Impostors - várnak a denevérek

A legújabb trailer a konzolos bétateszt előtt tapossa ki az utat, mely december 15-én veszi kezdetét PSN-en és Xbox Live-on. Ezúttal a Batman-követők főhadiszállására látogathatunk el, igazi játékmeneti pillanatokat vehetünk szemügyre. Gotham City önjelölt igazságosztói nem fognak unatkozni.

Teljesen új projekten dolgozik Miyamoto

Nem voltak pontosak azok az értesülések, melyek Shigeru Miyamoto visszavonulásáról szóltak. Elmondása szerint szeretné egy kicsit jegelni az AAA-s címekben való közreműködést és a megszokottaktól eltérően teljesen új projektekben vesz részt. Hallunk még felőle a közeljövőben.

Traileren a Sniper Elite V2

Az új trailert kapott a Sniper Elite jövőre megjelenő folytatása, a kétperces szösszenetben egy éjszakai küldetésnek lehetünk szem- és fültanúi. Hősünk csendben, feltűnés nélkül lopózik leshelyére, bebiztosítja magát, majd a megfelelő pillanatban meghúzza a ravaszt - a célpont azonnal meghal.