Hírarchívum - 2011. december

Nem adja el az Xbox 360-at a Gears of War 3

Legalábbis mindenki kedvenc piaci elemzője Michael Pachter szerint. A konzolok esetében egy-egy nagyobb címet kifejezetten "system sellerként" szoktak említeni a kiadók, s a Microsoft is így gondol a Gears of War 3-ra. Patchter szerint viszont az egész hülyeség.

Folytatódnak a PS3-as Skyrim-problémák

Hiába jelent meg az 1.2-es verziószámú patch, a PlayStation 3-as játékosok egy részénél továbbra sem oldódtak meg a problémák, melyek már a Skyrim megjelenése óta akadályozzák a nyugodt játékmenetet. A Bethesda szerint a végleges megoldás még odébb van.

Mégis Call of Dutyn dolgozik a Sledgehammer

Habár a Sledgehammer Games a Modern Warfare 3 befejezése után azt mondta, a sorozat következő részén már nem dolgozik együtt más stúdiókkal, azt sosem hallottuk, hogy a jövőben nem Call of Duty-játékokon fogn munkálkodni. Így történhetett meg az elkerülhetetlen.

Jövő héten érkezik az okostelefonos GTA III

A Rockstar bejelentette, hogy a jövő héttől válik letölthetővé a Grand Theft Auto III okostelefonokra, illetve tabletekre optimalizált változata. A játék nem mindegyik készüléken lesz elérhető, a fejlesztők a kezdetektől fogva hangoztatták, hogy csak bizonyos típusokon fut majd a program.

Négyfős kooperatív módot kap a The Darkness II

Bemutatkozott a The Darkness II Vendettas játékmódja, a négyfős kooperatív játék története az egyjátékos résszel párhuzamosan zajlik majd, és négy új karakterrel ismerkedhetünk meg benne. Hőseink együtt egytől-egyig két darab fegyvert vihetnek magukkal, ezek közül az egyiket a Sötétség járja át.

MMO-n dolgozik a Ubisoft

A Ubisoft québeci stúdiója munkatársakat keres, az álláshirdetések szerint egy AAA-kategóriás MMO és egy Wii U-játék is készül a kanadai csapatnál. Konkrétumok persze nem derültek ki a projektekről, de nem egyszerű pletykáról van szó, hiszen az ajánlatok a mai napig megtekinthetők.

BF3: Back to Karkand gameplay-tobzódás

PS3-on már elérhető a Battlefield 3 első letölthető tartalma, a Back to Karkand, mely klasszikus Battlefield-térképeket vonultat fel modern köntösben. Megannyi trailer után már igazi játékmeneti felvételek landoltak nálunk, ahol végre akcióban csodálhatjuk meg az újdonságokat.

Friss Final Fantasy XIII-2 részletek és reklám

Új információk láttak napvilágot a hányatott sorsú Final Fantasy XIII-2-ről, melyek elsősorban szeretett hátas jószágokról, a Chocobokról szólnak. És tudtátok, hogy mi fán terem a Blood Damage? Nem? Akkor olvassatok tovább és nézzétek meg az új reklámot is!

13 millió eladásnál jár az Uncharted-széria

Az Uncharted-széria kinőtte magát, ma már több mint 13 millió darabos eladással büszkélkedhetnek az eddig megjelent epizódok. A sorozatnak természetesen még nincsen vége, jövő héten érkezik meg Japánba a Golden Abyss alcímet viselő PlayStation Vita-játék.

Az EA nyitott a valós történetű háborús játékokra

Az EA Labels elnöke, Frank Gibeau elmondta, hogy nem riadnak vissza egy olyan shooter fejlesztésétől, amely olyan konfliktusban zajlana, ami jelenleg is tart a világban. Egy valós történetet elmondani tényleg nagy kihívás, s minden bizonnyal egyedi alkotás lenne a piacon.