Hírarchívum - 2011. december

Eredetileg a Boss lett volna az MGS5 főszereplője

Kojima végre némileg tiszta vizet öntött a pohárba: véget vetett a találgatásoknak a Metal Gear Rising projekt indulását és annak körülményeit illetően, illetve felfedte azt is, hogy eredetileg milyen sztorit talált ki a Metal Gear Solid 5-nek. A helyzet mindenesetre érdekes...

Lecsaptak a csalókra a Modern Warfare 3-ban

A PC-s multiplayer játékok esetében mindig is komoly gondokat okoznak a csalók, akik nem csak jogtalan előnyökhöz jutnak, de ezzel lerombolják más játékélményét is - elvégre, nem kellemes dolog, ha három falon keresztül a pálya másik végéről lőnek le.

C&C: Tiberium Alliances bejelentés

A hétvégén az Electronic Arts bejelentette, hogy készül a Command & Conquer: Generals 2. És mi lehet jobb egy Command & Conquer-játéknál? Igen, két Command & Conquer-játék. Annyira hatalmas örömre azért nincs ok: a Tiberium Alliances "csak" egy böngészős anyag lesz.

Előzetest kapott a Kid Icarus: Uprising

Nincs elfelejtve a Nintendo 3DS egyik legjobban várt címe, a Kid Icarus: Uprising sem. A japánok most kidobtak hozzá egy hangulatos kedvcsinálót - ha hihetünk a fejlesztőknek, az új Kid Icarus is bitang nehéznek ígérkezik. Látványra elég korrekt, kérdés, hogy várjuk-e a márciusi megjelenést?

A héten érkezik a Duke Nukem Forever új DLC-je

Hiába lesújtóak a kritikák, hiába bukott meg a játék a kasszáknál, a Gearbox mégis életben tartja a mítoszt, ha már 10 évet kellett rá várni. A Duke Nukem Forever új letölthető tartalma a héten elérhető lesz, a The Doctor Who Cloned Me csomagból egy barátságos videónk is van.

Jogi lépések a The Witcher 2-kalózok ellen

A CD Projekt karhatalommal szeretne fellépni a szerepjátéka illegális másolatát futtató kalózok ellen. Első lépésként már bérelt egy német ügyvédi irodát döntései foganatosításához: aki másolt verzióval játszik, ne lepődjön meg azon, hogy 1200 dollár befizetésére kötelező csekket hoz a postás.

Elérhető az AC: Revelations Ancestors Pack

Ma jelent meg az Assassin's Creed: Revelations első letölthető csomagja, egyelőre csak PS3-on, mely újabb karaktereket tesz elérhetővé a játék többjátékos módjában. Egyedi kivégző mozdulatokkal és testreszabási lehetőségekkel rendelkeznek, még egy videónk is van róluk.

Battlefield 3 - életképek a Sharqi Peninsulán

Tegnap óta PC-n és Xbox 360-on is elérhető a Battlefield 3 első térképcsomagja, a Back to Karkand. Ennek örömére a DICE kiadta az utolsó gameplay trailert is a DLC-ből, mely a Sharqi Peninsula mapot mutatja be. A pack azért is jelentős, mert számos hibajavítást hordoz magában.

Bleszinski: saját sikerünk rabszolgái vagyunk

Cliff Bleszinski, az Epic játéktervező nagyfőnöke a VGA 2011-en tartott sajtótájékoztatót, ahol rengeteg érdekes dologról beszélt. Például arról is, hogy mi lesz a Gears of War sorsa a jövőben, és hogy valaha visszatérnek-e a gyökerekhez egy Unreal-játék fejlesztésével.

Kibővített Metal Gear Rising-előzetes érkezett

A Platinum Games tényleg új lendületet adott a fejlesztésnek, a bejelentés óta összesen nem láttunk annyi anyagot a játékból, mint az utóbbi pár napban. A VGA 2011-es bemutató után most itt a kibővített előzetes, hogy leellenőrizhessük, jó irányba haladnak-e a fejlesztések.