Hírarchívum - 2011. december

VGA 2011: Az első Rainbow 6: Patriots előzetes

A 2013-ban érkező Rainbow 6: Patriotsról ugyan már érkezett egy videó, az azonban nem igazi előzetes volt, hanem egy target render anyag, amit a fejlesztés során készítettek maguknak a Ubisoft srácai. Az első trailer most érkezett meg, és bár sok mindent nem mutat, de kedvcsinálónak több, mint kiváló.

VGA 2011: Újabb BioShock Infinite képsorok

Újabb ismert játék következik, újabb ismeretlen képsorokkal: a BioShock Infinite legújabb előzetese kizárólag ingame jelenetekből épül fel, van benne akció bőven, csak éppen a háttérben futó daltól máshogy ragad meg bennünk az élmény. Az új BioShock még mindig hibátlan!

VGA 2011: Elkészült a Diablo III intrója

A Blizzard a Video Game Awardsra időzítette a Diablo III nyitóanimációjának bemutatását, ami annak rendje és módja szerint meg is érkezett: bár a mostani darab kissé szerényebb, mint a fejlesztőcég korábbi hatásvadász filmjei, azért valószínűleg akkora csalódást senkinek nem fog okozni.

VGA 2011: Bemutatkozik a The Last of Us

Végre hivatalosan is lehullt a lepel a PlayStation 3 legújabb exkluzív játékáról, amit a Naughty Dog szállít majd, és ami afféle I Am Legend beütésű túlélő horror lesz. Figyelem, az itt látható trailer a The Last of Us motorjával készült, és a játék még az Uncharted 3-nál is sokkal szebb!

VGA 2011: Metal Gear Rising trailer, fejlesztőváltás

Ahogy azt korábban tudni lehetett, visszatért a Metal Gear Solid legújabb fejezete: Kojimáék változtattak egy kicsit a neven, leigazolták a Bayonetta fejlesztőbrigádját a projekt mellett, és összeraktak egy új gameplay trailert a játékból - na, a megjelenési dátum, az még mindig hiányzik.

Nextgen projekt lett a Ryse?

Egy korábbi fejlesztő életrajza szerint a Ryse a következő generációs Xboxra fog megjelenni, noha az idei E3-on még az Xbox 360 és a Kinect üdvöskéjeként mutatták be a Crytek és a Microsoft közös gyermekét. Egy másik Crytek-munkatárs szerint is jó esély van arra, hogy a Ryse-ra még várni kell egy generációt.

Bezárt a GSC, nem lesz S.T.A.L.K.E.R. 2

Bár formálisan még nem jelentették be, a hírek szerint az ukrán GSC lehúzta a rolót, és így a S.T.A.L.K.E.R. második része sem készül majd el. Az infókat egy ukrán lap szállította, ezeket a fejlesztők először cáfolták, majd különböző fórumokon maguk is megerősítették, hogy vége van a csapatnak.

Gears of War 3 - húsz perc az új DLC-ből

Jövő héten érkezik a Gears of War 3 soron következő kiegészítője, a RAAM's Shadow, ami nemcsak a multiplayert bővíti ki, hanem az egyjátékos részt is megtoldja, ráadásul nem is akárhogyan: az új fejezetek a széria előzményeiből szemezgetnek, még RAAM-ot is irányítani fogjuk.

Pletyka: már készül az új Half-Life szinkronja

Egyre több pletykát hallani a Half-Life folytatása felől, kíváncsiak vagyunk, melyik és mikor válik végre valósággá: a múltkori Half-Life 3-as póló után egy amerikai szinkronszínész mondta azt, hogy a Half-Life harmadik epizódján dolgozik - persze kérdés, hogy a Half-Life 3 vagy a Half-Life 2: Episode 3 van-e soron.

VGA 2011: Új teaser trailert kapott az Alan Wake

Ma éjszaka végre lehull a lepel az új Alan Wake-játékról, ennek apropóján érkezett még egy teaser trailer az anyagról. Érdekesség, hogy elképzelhető, mégsem Alan Wake's Night Springs lesz az új rész címe, a német korhatár-szabályozásért felelős bizottság szerint máshogy hívják majd a programot.