Hírarchívum - 2011. december

Kínába megy a Resident Evil?

Huszonnégy óra leforgása alatt két szinkronszínész is megszellőztette, hogy a Resident Evil hatodik részén dolgozik, ezek közül kifejezetten érdekes, hogy az egyikük "kínai falusit" alakít. A találgatások azonnal megindultak: vajon Kínában fog játszódni a legújabb epizód?

Counter-Strike: Global Offense - bétás képsorok

Tegnap indult az új Counter-Strike zárt bétatesztje - ebből pedig egyenesen következik, hogy lassan befutnak a gameplay videók is. Vajon tényleg az e-sport következő, nagy lépcsőfoka lesz a Global Offense? Nagyobb érdekesség, hogy a konzolosok is élvezni fogják.

VGA 2011: PlayStation 3-exkluzívra is számíthatunk

Idén sem marad el a PlayStation 3-exkluzív bejelentés a Video Game Awardsról, egy óriásplakát szerint olyan címről hull majd le a lepel, amit "nem fogunk elhinni". Többen a sokat pletykált God of War 4-re és a népszerű Sony-hősöket egymásnak eresztő Title Fightra tippelnek egyelőre.

Azonnali patch vár a PC-s Assassin's Creedre

A Ubisoft bejelentette, hogy már első napon javítást ad ki az Assassin's Creed: Revelations számítógépes változatához, ami több bugot és fejlesztést tartogat majd a játékosok számára. Egyébiránt a játék holnap jelenik meg PC-re, miután a konzolos verziók már a múlt hónapban befutottak.