Hírarchívum - 2011. december

IO Interactive: a Hitman után sem áll meg az élet

Oké, hogy a Hitman Absolutionre szükség van, szeretjük is a kopasz bérgyilkost, de a dán csapat mégis inkább egy teljesen új projektbe fogna bele jelenlegi munkája után. Annyira komolyan gondolják ezt az elképzelésüket, hogy a fejlesztők egy része már az új címet kalapálja.

Syndicate - masszív képzuhatag és trailer

Manapság divat szidni az EA döntését, miszerint a vérbeli stratégiai vonalat lövöldére cserélték le a Syndicate kapcsán, de az tény, hogy a kooperatív mókát nézve igen ígéretes játékot kalapálnak nekünk a Starbreeze-nél. Egy halom új screenshotra tettük rá a kezünket, az új előzetesről nem is beszélve.

Bejelentették a South Park: The Game-et

Kiderült végre, hogy milyen nagy meglepetésre készül a Game Informer a következő számban. Teljes értékű szerepjáték készül a South Park elmeroggyant világában a THQ jóvoltából, és a rajzfilmsorozat alkotói is közreműködnek a munkálatok során. A fejlesztést az Obsidian végzi. Örülünk? Miazhogy!

Elhagyta a Sonyt a The Last Guardian atyja?

Az Eurogamer értesülései szerint a Fumito Ueda elhagyta a Sonyt, a The Last Guardian munkálatait pedig szabadúszóként fejezi be, részben ennek is köszönhető, hogy a játék fejlesztése nem éppen abban az ütemben halad, mint azt a rajongók várták. Jelen állás szerint 2012-ben jöhet a program.

Szóbeszédek az Army of Two folytatásáról

Folytatódik az EA-féle pletykazuhatag: a tegnapi Dead Space és Dragon Age mendemondák után most az Army of Two van terítéken. Pontosabban az Army of Four - mivel a híresztelések szerint kicsiny kommandónk immáron négyfősre duzzadna. Pluszban a Frostbite 2 engine hajtaná.

Half-Life: Origins rajongói film érkezett

Alapesetben minden fanok által készített alkotás egyből a Facebook-oldalunkon köt ki, de most tényleg egy kiemelkedő élőszerepős alkotással van dolgunk - egyenesen a Beyond Black Mesa készítőitől. Az eredeti Half-Life nyitó képsorait gondolták újra a srácok, nem is akárhogyan!

iPadre költöztek a Black Ops zombijai

Az Activision a minap bejelentette, hogy nem maradnak Call of Duty: Black Ops-féle zombihent nélkül az iPhone- és az iPad-tulajok. A mai napon elérhető az App Store-ból a CoD: Black Ops Zombies - a nagytestvértől eltérően némileg szerényebb látvánnyal, de ugyanolyan delejes mókával kecsegtetve.

Lehúzza a rolót az amerikai GamePro

A nyomtatott sajtónak nem igazán megy jól manapság, ezt eddig is tudtuk, nemcsak itthon volt nagy a jövés-menés az elmúlt időben, némi kínlódás után az amerikai GamePro magazin is megszűnik. A magyarok számára is ismerős lap több mint 20 éven át szórakoztatta olvasótáborát.

Februárban jelenik meg a Soul Calibur V

Egyelőre csak Japánban landol februárban a boltokban a Soul Calibur új része, ám remélhetőleg kis csúszással hozzánk is meg fog érkezni. Ennek örömére egy seregnyi új látnivalóval és trailerrel szolgálhatunk. És igen: Ezio Auditore már a borítón is ott feszít.

Megjelent a Battlefield 3 regényváltozata

Újabb videojátékos vonatkozású kötet jelent meg a napokban a Fumax kiadó tolmácsolásában. A Battlefield 3: Az orosz című regényt Andy Mcnab és Peter Grimsdale vetette papírra - ha kedveled a DICE háborús FPS-ét, akkor melegen ajánljuk a magyar nyelven kijött könyvet.