Hírarchívum - 2011. december

Kalandozás az új Xbox 360 dashboardon

A Microsoft mindent a feje tetejére állít a holnapi naptól elérhető új Xbox 360 dashboarddal. A friss külső csak a jéghegy csúcsa, a rendszer teljes mértékben igazodni fog a Windows Phone 7 (és a Windows 8) arculatához. A változások sok másban is tetten érhetők - lássuk egy videó formájában!

Blacklight: Retribution - bétás játékmenet

Javában tart a Blacklight: Tango Down folytatásának, a Retributionnek a zárt bétatesztje - ha még nem vagy benne, nem késő jelentkezni. Innen érkezett egy hosszabb gameplay felvétel. Lesz itt minden: a közeljövő hadviselése, mechek, robbanások. És mindez free-to-play rendszer keretében.

Halo 4 - apró változások, infók a sztoriról

Az Xbox World magazin legújabb számában a 343 munkatársai leültek egy kicsit dumálni a Halo 4 sztorijáról a szerkesztőkkel, több érdekes információra is fény derült az interjúból. Ezek közül az első, hogy Master Chief páncélja radikális változáson ment át és Cortana is veszélyben van.

The Old Republic - válassz oldalt!

A múlt heti zseniális Jedi Consular előzetes után az Imperial Agent is bemutatkozik a Bioware frissen kiadott trailerében, s láss csodát, pont a Jedi konzul ellen küldik harcba. A birodalmi oldal legalább olyan ígéretesnek néz ki, mint a riválisé - csak tudjunk megfelelő döntést hozni a karaktergenerálásnál.

Bejegyeztették az új Command & Conquer címét

Múltkor részletesen kitárgyaltuk, hogy a BioWare hétvégén bemutatandó játéka miért lehet új Command & Conquer, s bár erre mérget mi sem vennénk, az Electronic Arts látszólag mindenképpen számol új C&C-vel: a kiadó nemrég bejegyeztetett néhány webcímet, ami egy új projekthez köthető.

Másfél milliónál járhat az Alan Wake

Az Alan Wake-et az elmúlt évek egyik legnagyobb anyagi buktájaként könyvelték el: hiába szerették a játékosok és a sajtó is, az eladásokon ez nem érződött, ezért sokáig kétséges volt az is, kaphat-e valaha folytatást a program. Mára másfél millió eladott példánynál járhat a játék, de ez sem hivatalos infó.

Yakuza: Dead Souls - bemutatkoznak a főszereplők

Új trailer érkezett a Yakuza legújabb epizódjáról, amiben a játék főszereplőit ismerhetjük meg. Beható találkozásra nem kell számítani, Goro Majima, Kazuma Kiryu, Shun Akiyama és Ryuji Goda csak néhány másodpercre tűnnek fel, de aki játszott korábban Yakuza-játékkal, úgyis látta már őket eleget.

Zynga: 900 millió dolláros részvénykibocsátás

Következzen egy némileg komolyabb bejelentés: a Zynga a tervezettnél alacsonyabb áron lövi be a részvényeit, így körülbelül 900 millió dollár értékben viszi tőzsdére a papírjait december közepén. A Zynga értékét így 9,04 milliárd dollárra lövik be, tehát a vállalat többet ér, mint az Electronic Arts.

Lehet jelentkezni a Microsoft Flight bétájára

Tavaly nyáron jelentette be a Microsoft, hogy a Flight Simulator-sorozat visszatér, a PC-exkluzív repülőszimulátor viszont immár szimplán a Flight címet viseli. A játékról alig hallani valamit, de legalább a bétatesztre lehet jelentkezni - kattints tovább, elmondjuk, mit kell tenned hozzá!

Rooney focilabdát kér karácsonyra

Jópofa FIFA-reklám érkezett így az év végére, amiben Piqué és Kaká mellett többek között Rooney is feltűnik: a Manchester United játékosa idén utoljára volt a játéksorozat reklámarca, jövőre Messi veszi át a helyét. Rooney kiskutya helyet labdát akar karácsonyra - meg nyilván FIFA 12-t is.