Hírarchívum - 2012. november

Már 2013-ban jöhet az Assassin's Creed-film?

A Ubisoft marketingfőnöke, Geoffroy Sardin elhintette, hogy a Michael Fassbender főszereplésével készülő Assassin's Creed-mozifilm munkálatai hamarosan elkezdődnek, és köszönhetően a gyors munkatempónak már jövőre a filmszínházakba kerülhet. Csak nehogy összecsapott legyen!

Sonic & All-Stars Racing - ilyen lesz Wii U-n

Ha önfeledt autókázásra vágysz a Sega játékhőseinek tolmácsolásában, akkor a Sonic & All-Stars Racing Transformed a Te játékod lesz. Bár a piac egy csapásra árasztott el bennünket hasonló alkotásokkal, a Wii U GamePadjének segítségével innovatív alkotással lesz dolgunk.

Még több képen a Grand Theft Auto V

A Rockstar Games marketinggépezete nem áll le a Game Informer előzetese után sem: a rajongók tapsikolhatnak örömükben, elvégre egy raklapnyi friss screenshot érkezett a sandbox játékok új trónkövetelőjéből. A GTA V világa ötször nagyobb lesz, mint a Red Dead Redemptioné. Hüledezzünk!

Windows 8-on marad a DirectX 11.1

A Microsoft követi az elmúlt évek példáját, s ismét csak az aktuális operációs rendszere támogatja majd a legfrissebb DirectX-et. A redmondi társaság nem tervezi, hogy a Windows korábbi változatainál is elérhetővé teszi a 11.1-es verziót, amely számos látványbeli javulást hordoz magában.

DmC - nosztalgiázóknak is tetszeni fog

Van, ami nem változik. A tősgyökeres Devil May Cry-rajongók közül néhányan foggal-körömmel ragaszkodnak ahhoz, hogy a Ninja Theory alkotása durván beletapos a sorozat hagyományaiba, abban viszont hasonlít az elődeire, hogy igazán mély és összetett kombókat használhatunk.

Dead Space 3 - így kattan be Carver

A Visceral Games a múlt héten újra megmutatta az újságíróknak a Dead Space 3 kooperatív módját, az új demó pedig azért is nagyon érdekes, mert kiderül belőle: Carver mentális problémákkal küzd a történet szerint, akció közben hallucinációk és szürreális jelenetek nehezítik a dolgát.

Newell: készül az új Source engine

Formális bejelentés ugyan még nem volt, de videós bizonyítékunk van rá, hogy Gabe Newellék elismerik: már készül a második generációs Source engine, és a Ricochet 2 is fejlesztés alatt áll. Sok konkrétum nincsen, de a Valve szokásos titkolózása mellett már ennek is nagyon örülünk.

Fejlesztői naplón a DmC

A DmC is megkapta az első fejlesztői naplóját, ám úgy tűnik, a játék készítői nem mertek kiállni a nyilvánosság elé, ezért inkább a szinkronszínészek kapták az első felvonás főszerepét. Mélyenszántó gondolatok következnek a Lilith és Mundus hangját adó aktoroktól, és a munkálatokba is betekinthetünk.

A 32 GB-os pendrive-ot is megeszi az Xbox 360

A Joystiq még a múlt héten fedezte fel, hogy az Xbox 360 új dashboardja egy fontos, de kevésbé hirdetett újdonságot is hozott magával: a frissítés után kétszer akkora USB-s adattárolót köthetünk a gépre, mint korábban. A limit így 32 GB, bőven lesz hely a játékaidnak és a mentéseidnek!

Az élen nyitott itthon az Assassin's Creed III

A várakozásoknak megfelelően itthon is letarolta a piacot az Assassin's Creed harmadik része, és míg a vitás spin-off hátrébből, addig a főverzió kapásból a hazai eladási toplista élén rajtolt. A Need for Speed: Most Wantednek a dobogó harmadik fokára futotta.