Hírarchívum - 2012. november

A Mass Effect 2 lemeze a Black Ops 2 dobozában

Apró malőrt vétett a Call of Duty: Black Ops 2 forgalmazója, ami persze nem tetszett a kiéhezett rajongóknak. Többen panaszkodtak arra, hogy a háborús shooter PC-s verziójának második lemeze helyett a Mass Effect 2 diszkjét tartalmazza a doboz. Furcsa képzavar.

MoH: Warfighter - fejlesztői naplón az új DLC

Decemberben érkezik a Medal of Honor: Warfighter új letölthető csomagja, mely a Zero Dark Thirty Map Pack névre hallgat, de néhány forrás The Hunt Map Pack néven hivatkozik rá. Olyan többjátékos helyszíneket kapunk, amik az Osama Bin Laden elleni akcióban kulcsfontosságú szerepet játszottak.

Márciusban jön a StarCraft II: Heart of the Swarm

A Blizzard állítólag ma jelenti be hivatalosan a StarCraft II: Heart of the Swarm megjelenési dátumát, de a Battle.neten már idő előtt feltűnt, hogy mikor vethetjük bele magunkat a zerges kiegészítőbe. Egyúttal a Digital Deluxe kiadás tartalmáról is lehullt a lepel.

Next-gen játék lehet az új Rainbow Six

A Rainbow 6: Patriots felől régen nem hallottunk, noha a sorozat visszatérésére évek óta várnak a rajongók. A tavaly novemberben bemutatott epizód állítólag 2013-ban érkezik, és bár a platformlistát ismerjük, a Ubisoft fejese nem zárta ki, hogy végül next-gen konzolokra jelenhet meg a játék.

Egy Crysist csinálna még a Crytek

Biztosan lesz még új Crysis-játék, ezt a Crytek is megerősítette, viszont nem hívják majd Crysis 4-nek, és arról sem határozott a csapat, hogy milyen üzleti modell mentén értékesítsék. Az előkészületek mindenesetre hamarosan elkezdődnek, a rajongók tapsolhatnak örömükben!

Frostbite 2 motorra épít az új Mass Effect is

A BioWare blogján a montreali stúdió igazgatója erősítette meg, hogy az új Mass Effect immár náluk készül, ráadásul a Frostbite motorra épül. Az úriember szerint számíthatunk rá, hogy belenyúlnak az eddig ismert formulába, viszont a jól ismert alappilléreket nem rombolják le.

Vergil is játszható karakter a DmC-ben

Nem elég, hogy Vergil visszatér az új Devil May Cry-ban, még játszható karakter is lesz, a dolog szépséghibája, hogy csak akkor bújhatsz bőrébe, ha megvásárlod a Vergil's Downfall című letölthető kiegészítőt. Cserébe több órányi akció vár Rád a társaságában.

HWSW: Az online játékok sincsenek biztonságban

Egy Szöulban tartott, multiplayer játékok biztonságával is foglalkozó konferencián hozott nyilvánosságra két sebezhetőséget a ReVuln. Az egyik hibát a Call of Duty: Modern Warfare 3-ban, a másikat pedig a több népszerű játék alapjául szolgáló CryEngine 3-ban találta a cég - írja a HWSW.

Hitman Absolution - videón a 47-es ügynök múltja

Végre borotvált buksijú főhősünk is megkapta a saját ICA-aktáját, melyből megismerhetjük a 47-es ügynök múltbéli kalandját, s betekintést nyerhetünk a szigorú arcvonások mögé. Vajon milyen identitás állhat a háttérben? Mitől vált érzéketlen bérgyilkossá hősünk? Neveltetés, vagy az elrendelt sors miatt?

PlanetSide 2 - akcióban az Azure Twilight

A múlt héten már láthattuk a Black Widow Company frakció bemutatkozó videóját, így a teljesség végett következzen a rivális csoportosulás, az Azure Twilight erődemonstrációja. A Sony Online Entertainment MMO-ja jelenleg bétafázisban tart, de már most is parázs hangulatot szolgáltat.