Hírarchívum - 2012. november

Tom Hardy a Splinter Cell-film főszereplője

Az Assassin's Creed adaptációja mellett végre a Splinter Cell-mozi munkálatai is belendültek, a Ubisoft pedig bejelentette: a napjainkban méltán népszerű és felkapott Tom Hardy alakítja majd Sam Fishert a lopakodós játék filmváltozatában. A forgatókönyvért Eric Warren Singer felel.

Végre PS Move-kompatibilis a Portal 2

Mától érhető el Európában a Portal 2: In Motion DLC, melynek segítségével használhatjuk a PlayStation 3 mozgásérzékelős hardverjét a Valve puzzle-játékában. A fejlesztők szerint a játékmenet szinte a feje tetejére áll a Move-val - ha nem hiszed, tekintsd meg az új videót!

Ingyenes lett a Lara Croft and the Guardian of Light

Tovább bővül a free-to-play modellben játszható címek listája a Square Enix Core Online platformján. Ezúttal egy felülnézetes, kooperatív akcióra kihegyezett arcade játékkal bővült a felhozatal, nevezetesen a Lara Croft and the Guardian of Lighttal. A futtatáshoz egy szimpla webböngésző szükségeltetik.

Grand Theft Auto V - befutott a második előzetes

A Rockstar megígérte, a rajongók pedig felocsúdhatnak: íme, a következő év sikervárományos címének második trailere. Az új kedvcsináló annak rendje és módja szerint büntet, bemutatkoznak a főhősök, valamint pazar életképeket tekinthetünk meg a GTA V világából. Kötelező!

Videón a Wii U közösségi szolgáltatásai

A közösségi hálók az egész életünket hmm... behálózzák, s az ütős online élményről a Nintendo új konzolja sem szeretne lemaradni. A japán gyártó friss trailerrel kedveskedett nekünk, amely bemutatja az eShopot, a MiiVerse-t, a Network ID használatát, és a TVii-t.

Tovább bővül a Sleeping Dogs

Ha eddig kimaradtál volna az eddig megjelent DLC-kből, akkor a Dragon Master Packot szeretni fogod. A mától elérhető csomagban minden megtalálható, ami eddig kijött a Sleeping Dogshoz, miközben a fejlesztők egy nagyobb DLC-t is terveznek új szigettel és friss sztoriszállal.

Íme a Van Helsing-játék új főhőse

Lezárult a magyar NeoCore Games szavazása, melyben a fejlesztők azt kérték Tőletek, hogy válasszátok ki a három jelentkező közül azt a szimpi figurát, akit el tudnátok képzelni a The Incredible Adventures of Van Helsing főhőseként. A nyertes: Mysterious Man, aki Abraham Van Helsing fia.

A jövő héten jön a DmC kipróbálható verziója

Egyelőre csak az amerikai PSN-en és Xbox Live-on érhetjük majd el a Ninja Theory új játékának demóját, de az európai hozzáféréssel rendelkezőknek sem kell sokat várniuk Dantéra. A bejelentés óta számos támadás érte a fejlesztőket - úgy látszik, az új irány túl merész. Vagy mégsem?

TV-reklámot kapott a Black Ops: Declassified

Az idei nagygépes CoD-ozás mellett ne feledkezzünk meg a kistestvérről sem, amely szintén a napokban látott napvilágot PlayStation Vitán. Most egy élőszereplős TV-szpotot halásztunk elő, amely azt sulykolja belénk, hogy bárhol hódolhatunk az Activision militarista hangversenyének.

Jövő héten jön Vitára a PlayStation Plus

Kereken egy hét múlva válik elérhetővé a PlayStation prémiumszolgáltatása a Vitán is, ráadásul PlayStation 3-as előfizetés mellett nem is kér plusz pénzt a Sony. Kezdetben négy játék lesz elérhető Európában, és további négy ingyen játékkal bővül a repertoár havonta.