Hírarchívum - 2012. november

5 hónap alatt készült el a Black Ops: Declassified?

Elgondolkoztál már azon, hogy miért láttunk eddig olyan keveset a PS Vitás Call of Duty: Black Ops - Declassifiedból? A Superannuation értesülései szerint a Nihilistic Software-nek csupán öt hónapja volt arra, hogy összekalapálja a handheld CoD-ot - aminek meg is lett az eredménye.

Scribblenauts Unlimited - trailer a megjelenéshez

Már előrendelhető a Steamen a Scribblenauts legújabb része, s ha beruházol rá, akkor a Tiéd lehetnek a játékból ismerős ruhadarabok a Team Fortress II-höz. Emellett befutott a Wii U-s verzió launch trailere is, amely további lehetőségeket tartogat a konzol GamePadjének köszönhetően.

Skyrim: Dragonborn - az első részletek és képek

Decemberben landol a The Elder Scrolls V: Skyrim Dragonborn névre hallgató letölthető csomagja, s a Bethesda jóvoltából végre befutottak az első konkrét részletek és screenshotok róla. Visszatérünk Morrowind egyik szigetére, Solstheimre, hogy leszámoljunk az első Dragonbornnal.

Megvan a The Walking Dead: Episode 5 dátuma

A Telltale Games ma bejelentette a Twitter-csatornáján, hogy a The Walking Dead-videojáték ötödik, egyben utolsó epizódja a jövő hét folyamán teszi tiszteletét a digitális elosztókon. Lee Everett és társai sorsdöntő pillanat előtt állnak, s bár ezzel lezárul az első évad, az új széria már borítékolható.

Dragon Age III: Inquisition - itt az első screenshot

A tegnap este megrendezett Bradford Animation Festivalon mutatták be a Dragon Age III: Inquisition első screenshotját, mely már ténylegesen a játékból származik. Igaz, a szerepjáték végleges külleme nem pont ilyen lesz, hiszen ez egy nagyon korai verzióból lőtték, és a minősége sem a legjobb.

2015-ben készülhet el a Whore of the Orient

Az L.A. Noire alkotóinak legújabb fejlesztése várhatóan a jövő év elején veszi kezdetét, és egészen 2015-ig húzódhatnak a munkálatok - legalábbis erre utalnak a projekttel kapcsolatos álláshirdetések. Természetesen next-gen címről van szó, a készítők sosem csináltak titkot belőle.

Wii U - ennyi adat fér el rajta valójában

A témában jártasak számára valószínűleg nem meglepő, de a Nintendo Wii U belső memóriája kapcsán közölt számok valójában bruttó értéket jelentenek, hiszen a firmware és a profiladatok tárolása miatt jóval kevesebb szabad helyünk lesz, mint amit a dobozra írtak.

Képeken az új Army of Two

Új screenshotokat kaptunk az Army of Two: The Devil's Cartelből, a képeken pedig tökéletesen köszön vissza a játék lényege: két mufurc alak maszkban tizedeli a mexikóiakat, miközben nincsen hiány robbanásból és fegyverekből sem. A káoszban egyetlen biztos pont van, és ez a társunk.

Hat perc gameplay a Crysis 3-ból

Újabb gameplay videó érkezett a Crysis harmadik részéből, a hatperces felvétel ráadásul megint az egyjátékos kampányt mutatja be. A szabadság adott, rajtad múlik, milyen módszerekkel és milyen úton teljesíted a kitűzött feladatokat; sunyulsz vagy szemtől-szemben rontasz rá a rosszfiúkra.

Call of Duty: Modern Warfare 4-et kapunk jövőre?

Nehéz eldönteni, hogy meglepő-e az a pletyka, mely szerint az Infinity Ward jövőre is a Call of Duty: Modern Warfare-t erőltetné. Noha a harmadik részt befejezésnek hittük, aligha döbbenünk meg rajta, hogy a csapat inkább a biztos, jól bejáratott címet hajtaná tovább.