Hírarchívum - 2012. november

Baldur's Gate II: Enhanced Edition - jövő tavasszal

Még jövő nyár előtt, valamikor tavasz végén érkezik a Baldur's Gate II: Enhanced Edition, és a fejlesztők nagyon remélik, hogy sikeres lesz, mert akkor van esély arra, hogy esetleg nekiállhassanak a harmadik rész elkészítésének. Kérdés, hogy a BioWare nélkül milyen lenne.

Hamarosan megnyílnak a Starcraft II régiói

Fontos lépést tesz a Blizzard valamikor a következő hónapokban, ugyanis hamarosan mindenki szabadon választhat majd régiókat a Starcraft II-ben, így gyakorlatilag teljes átjárás lehet majd a kontinensek között. Ez nem csak az e-sportnak segít majd, de az idegrendszerünknek is.

Manhuntozott a moszkvai gyilkos

Sajnálatos módon egy újabb gyilkossági üggyel kapcsolatban került elő videojátékos vonatkozás. Ezúttal a Moszkvában hat embert meggyilkoló Dmitry Vinogradovról derült ki, hogy komoly Manhunt-rajongó, de szerencsére a hatóságok észrevették, hogy van azért itt más is.

Itt vannak az új Elite első látnivalói

Jön az új Elite, aminek szívből örülünk, az meg már más kérdés, hogy joggal kritizálták David Brabent, amiért látnivalók nélkül indította el a játék Kickstarter-kampányát. Tessék, most megkaptuk őket: az úriember négy percen keresztül beszél a terveiről, és hat kedvcsináló kép is érkezett.

Újabb trailert kapott a Hitman: Absolution

A Hitman ötödik részére sem kell sokat várnunk, az Absolution kerek tíz nap múlva landol a boltok polcain, ennek apropóján az IO Interactive és a Square Enix gameplay trailerrel örvendeztette meg a rajongókat. A főszerepet természetesen megint az "eredeti" assassin kapja - ugyan, ki az a Connor?

Black Ops II launch party a Konzolok Szervizében

Kedden érkezik a Call of Duty idei epizódja, a Black Ops II megjelenését pedig a Konzolok Szervize is megünnepli. A srácok a boltban és a mellette lévő vendéglátóipari egységben bontanak pezsgőt a játék premierjének apropóján, lesznek nyereményjátékok és ajándékok is!

Mozog a Mass Effect 3: Special Edition

Hamarosan mindenki ráteheti a mancsát a Nintendo új konzoljára, és örömmel veheti tudomásul, hogy egy csomó játékkal játszhat, amit hónapokkal korábban már végigtolt egy másik gépen. Akárhogy is, a BioWare rettenthetetlenül készíti a spéci Wii U-kiadást.

Peter Molyneux jövő héten jelenti be új játékát

A Curiosity: What’s Inside The Cube eddig hatalmas siker, Peter Molyneux értelmetlen játékában százezrek próbálják meg lebontani a kocka egyes rétegeit. A brit játékfejlesztő már jelentette is volna be következő projektjét, ám ezt kénytelen a jövő hétre halasztani.

Perben a Blizzard a Battle.net biztonsága miatt

A Battle.net az utóbbi pár hónapban néhány támadás áldozatává vált, azonban nem feltétlenül ez volt az, ami vádlókat elindította a bíróság felé vezető úton. Inkább az, hogy szerintük a Blizzard nem csinál semmit, és authenticator vásárlására kényszeríti a játékosokat.

Halo 4 - ilyen lesz a Spartan Ops második epizódja

Habár a legtöbben még valószínűleg valahol a kampányban járhattok, esetleg a profibbak vagy a több szabadidővel rendelkezők már a Spartan Ops első pillanatait kóstolgatják, a 343 Industries nem pihen. Hamarosan jön a Spartan Ops - Episode 2, és izgalmas lesz. Reméljük.