Hírarchívum - 2017. november

Kingdom Come - variációk egy témára

A Warhorse Studios most egy új videóban tudatosítja bennünk, hogy egy adott küldetést többféleképpen is megoldhatunk a Kingdom Come: Deliverance-ben. Harcolhatunk, kidumálhatjuk magunkat, de lopakodhatunk is.

Ilyen lesz az egyjátékos mód a BattleTech-ben

Aki nem tudná, a Harebrained Schemes készít körökre osztott stratégiát a BattleTech nevű klasszikus társasjátékból. A cím ugyanabban az univerzumban játszódik, mint a MechWarriors, és most a single kampányába is belenézhetünk.

Ingyenes tartalmakkal bővül a Shadow of War

A Warner Bros. szerint még idén egy csomó friss tartalomnak örülhetnek a Middle-earth: Shadow of War tulajdonosai. Első körben a továbbfejlesztett fotómódnak örülhetünk, de a jövő héten jönnek a végtelenített ostromok is.

Akciódús előzetesen az Attack on Titan 2

Pár hónappal az első rész megjelenése után jelentette be a Koei Tecmo az Attack on Titan folytatását. Most már tudjuk, hogy jövő márciusban ölhetjük újra az óriásokat, emellett egy akcióra koncentráló trailert is megnézhettek róla.

Februárban érkezik a Dynasty Warriors 9

A Koei Tecmo elárulta a Dynasty Warriors 9 napra pontos megjelenési dátumát: eszerint már február közepén játszhatunk a széria első nyitott világú epizódjával. A hír mellé egy rakás screenshot is érkezett.

Megérkezett a free-to-play StarCraft II

A Blizzard az idei BlizzConon erősítette meg, hogy ingyenesen elérhetővé válik a StarCraft II: Wings of Liberty teljes kampánya és multija. A várakozásnak pedig vége, már minden érdeklődő letöltheti a sci-fi RTS-t. Ütős trailereket kaptunk mellé.

December elején jön a The Surge DLC-je

A Deck13 csapata lassan révbe ér a The Surge első kiegészítőjével. Az A Walk in The Park már nem lesz olyan lineáris, mint amilyen az alapjáték volt, az új régió "nyitottabb, de nem kevésbé halálosabb".

Tannenberg - újra az első világháborúban

Az ultrarealisztikus Verdun készítői kiadták legújabb játékuk korai hozzáférésű változatát. A Tannenberg az első világháború keleti frontján játszódik, ahol az Osztrák-Magyar Monarchia és Németország csap össze az oroszokkal.

Jövő héten a kukacok is beköltöznek a Switch-re

A Team 17 bejelentette, hogy a jövő héten Nintendo Switch-en is tiszteletét teszi a Worms W.M.D. A játék remekül kihasználja majd a hibridkonzol adottságait, ráadásul exkluzív tartalmakat is felvonultat.

Újabb sztorikkal bővül a This War of Mine

Harmadik születésnapját ünnepli a This War of Mine, a lengyel fejlesztők pedig új kiegészítősorozattal ünnepelnek. A "sztorik" első felvonása már meg is érkezett, mindössze 2 eurót kell fizetnünk érte.