Hírarchívum - 2017. november

Újabb teasert kapott a Deadpool folytatása

Ezúttal egy kétperces kedvcsinálóval hangolhatunk a Deadpool folytatására, és bár a teaser javarészét a végleges filmtől független marhulás teszi ki, most már néhány konkrét jelenetet is láthatunk belőle.

Megnevezték a The Game Awards idei jelöltjeit

Idén is megrendezik a The Game Awards díjátadót, összesen huszonkilenc kategóriában osztják majd ki az iparág legjobbjainak járó elismeréseket. Megérkezett a jelöltek listája.

Hat percig mozog a Journey alkotóinak új játéka

Az Apple szeptemberi nagy bemutatóján rántotta le a leplet a Journey-t is fejlesztő thatgamecompany a vadonatúj játékáról, a kifejezetten iOS-re fejlesztett Skyról. Az amerikai IGN jóvoltából most megnézhetjük, milyen is lesz a játék.

Ben Affleck szakítani akar Batmannel?

Az USA Todayen jelent meg egy terjedelmes cikk a Justice League-ről, ahol Ben Afflecktől is olvasható egy-két érdekes gondolat, többek között arról, hogyan is képzeli el a jövőjét a DC univerzumában.

Super Mario-filmen dolgoznak a Gru alkotói?

A The Wall Street Journal egy friss beszámolója szerint Mario hamarosan visszatérhet a mozikba, a Gru és a Minyonok filmek alkotói ugyanis a Nintendóval karöltve már tárgyalnak egy új adaptáción.

A Square Enixnél maradtak a Kane & Lynch-jogok

Ugyan a Hitman-sorozat jogait megtarthatta az IO Interactive, a Square Enixszel történő szakításnak így is komoly ára volt. A stúdió vezetője, Hakan Abrak ugyanis megerősítette, hogy a Kane & Lynch-jogok a kiadónál maradtak.

LEGO Marvel Super Heroes 2 - itt az utolsó trailer

A Marvel szuperhőseinek ezúttal sem lesz könnyű dolguk, hiszen Kanggal, a Hódítóval kell majd farkasszemet nézniük, aki ezúttal az egész univerzum létét fenyegeti legújabb ördögi tervével.

Far Cry 5 - Hope County születése

Vadonatúj fejlesztői naplót kapott a jövő év elejére időzített Far Cry 5. A friss videónapló ezúttal a játék helyszínének, Hope Countynak a születését meséli el, amit egyébként Montana erdős, farmokkal tarkított helyszíneiről mintáztak.

Bejelentették az első Total War Saga-játékot

Hivatalosan is bejelentette a Creative Assembly az új történelmi Total War-játékát, amely Total War Saga: Thrones of Britannia néven készül. A játék valamikor 2018-ban futhat be PC-re, addig is nézzük az első trailert!

Közeleg a Majmok bolygója-játék megjelenése

A PlayStation hivatalos YouTube-oldalára tettek fel egy videót, melyben a Planet of the Apes: Last Frontier megjelenését harangozzák be. Eszerint november 21-én érkezik a filmszerű kaland.