Hírarchívum - 2017. november

Dátumot kaptak a Wolfenstein II DLC-i

Aki nem tudná: a Wolfenstein II: The New Colossus szezonbérlete három letölthető csomagot takar, ebből kettő most napra pontos dátumot kapott. Más szemszögből is megismerhetjük a nácik által megszállt USA mindennapjait.

Hivatalos: készül a Gyűrűk Ura-sorozat

A Variety beszámolója szerint hivatalossá vált, hogy készül a múlt héten még csak szóbeszéd szintjén emlegetett, Amazon által jegyzett Gyűrűk Ura-sorozat. Az első információk szerint teljesen új történetet ismerhetünk majd meg.

Hitman-sorozaton dolgozik a Hulu

A Hulu és a Fox 21 megerősítette, hogy az IO Interactive-val karöltve készítik a Hitman-sorozatra épülő tévésorozatot, aminek pilotját az a Derek Kolstad kapta meg, aki az első és a most készülő John Wick-részt is papírra vetette.

Xbox One X - kelendő volt a szigetországban

A múlt héten kedden bemutatott Xbox One X az első heti teljesítménye alapján alaposan lenyomta az Egyesült Királyságban a nagy konkurenst, a PlayStation 4-et. Ha hinni lehet a számoknak, közel 80 ezer darab talált gazdára belőle.

Ingyenes multiplayer hétvége lesz PS4-en

Most hétvégén a Sony is kedveskedik egy kicsit, így napokon keresztül teljesen ingyenes lesz a játékok multiplayer módjának használata; vagyis ha nincs PlayStation Plus-előfizetésed, akkor is nyugodtan játszhatsz a haverokkal.

Az idei PSX-en mutatkozik be az új Devil May Cry?

Egy jól értesült Reddit-felhasználó szerint mozgalmasnak ígérkezik az idei PlayStation Experience, a Sony ugyanis bemutatja a következő Devil May Cry- és Soul Calibur-epizódokat.

Konzol Karácsony 2017 - segíts a gyerekeken!

Közeledik a karácsony, a szeretet ünnepe pedig kiváló alkalom arra, hogy segítsünk másokon. Ezúttal egy olyan kezdeményezésre szeretnénk felhívni a figyelmeteket, ahol az SZTE Gyermekgyógyászati Klinika gyermekein segíthettek.

Brit toplista: nem talált legyőzőre a CoD: WWII

Ahogy az várható volt, a megjelenését követő második héten sem talált legyőzőre a Call of Duty: WWII, ráadásul a másik két dobogós sem változott, csak felcserélődtek a pozícióik.

Battle Royale módot kap a Warface is

A PUBG által keltett hullámok a Crytek free-to-play shooterét is elérték, így hamarosan a Warface-t is felvértezik a Battle Royale móddal. A pontos részletek még nem ismertek, de már láthatunk egy képet az új pályáról.

Dead Dozen - zombis cím a The Wild Eight-csapattól

A The Wild Eightről elhíresült fejlesztő most egy multiplayer-orientált zombis játékot készít, amelyben egy csapat katona küzd a ghoulok ellen, akiket szintén játékosok irányítanak. Olyan, mint a Rainbow Six horrorverziója.