Hírarchívum - 2017. november

Rainbow Six: Siege - felbukkant az egyik új karakter

November 19-én érkezik a Rainbow Six: Siege legújabb DLC-je, amelyben Dél-Koreába utazhatunk egy egészen új terepre. Az új térképpel együtt három karakter is élesedik, közülük az egyik véletlenül idő előtt bemutatkozott.

Farming Simulator 17 - a Platinum-kiadás jöttére

Korábban már nálunk is olvashattátok, hogy a csalafinta Giants Software újra kiadja a tavalyi Farming Simulator 17-et, csak most egy kicsit felturbózva. A játék megjelent, íme, a hozzá passzoló launch trailer!

Dragon Ball FighterZ - Android 18 is beköszön

Egyre másra érkeznek a karaktereket bemutató videók a jövő évi Dragon Ball FighterZ-ből. Nagyon sok mindenkit megismerhettünk már, legutóbb például Android 16 mutatkozott be, most pedig Android 18-on a sor.

MacOS-en is tiszteletét teszi a DiRT Rally

A Codemasters és a Feral Interactive hivatalosan is bejelentették, hogy napokon belül megkapjuk Apple-készülékekre is a népszerű ralijátékot, a DiRT Rallyt. A Macintosh-ra portolt változat november 16-án válik elérhetővé.

HWSW: Márciusban leplezi le új GPU-ját az NVIDIA?

Felbukkant a távolban az NVIDIA következő grafikus mikroarchitektúrája. A pletykák szerint Ampere kódnevű fejlesztés tavasszal mutatkozik be, ám azt egyelőre nem tudni, hogy csak kiegészíti, vagy le is váltja az egyetlen GPU-val piacon lévő Voltát.

Folytatást kap a Cuphead

A szeptemberben megjelent Cuphead hatalmas sikert aratott, és bebizonyította, hogy van létjogosultsága az olyan címeknek is, amelyek nem adják olcsón a sikert. A Studio MDHR alapítói szerint zöld az út a folytatás előtt.

Készül a Theme Hospital szellemi örököse

Emlékeztek még a Bullfrog húszéves klasszikusára, a Theme Hospitalra? A független Oxymoron Games elhatározta, hogy elkészíti kórházmenedzser stratégia szellemi örökösét Project Hospital címmel. Nosztalgiára fel!

Így fest képeken az L.A. Noire: The VR Case Files

A Rockstar is belép a virtuális valóságba, az L.A. Noire: The VR Case Files lesz az első próbálkozása a csapatnak. A játék VR-mellékága hét missziót tartalmaz, most néhány screenshot segítségével te is elképzelheted, hogy miről van szó.

Jönnek a mikrotranzakciók a Call of Duty: WWII-be

Bizonyára meg lettünk volna nélkülük is, de aki valódi pénzt is szeretne beleölni a Call of Duty: WWII-be, az a jövő héttől megteheti. Emellett az is kiderült, hogy a megjelenés óta végig dupla XP-t osztott a Sledgehammer.

Battlefront II - kevesebb kreditbe kerülnek a hősök

Nagy visszhangot kavart a rajongók körében, amikor észrevették, hogy irgalmatlanul sok ingame kreditbe kerül a játszható hősök megnyitása a Star Wars: Battlefront II-ben. A DICE végül 75 százalékkal megnyirbálta az árukat.