Hírarchívum - 2017. december

Harmadik részt kap a Battlefield: Bad Company?

Egy friss szóbeszéd szerint nem egy új számozott Battlefield-epizódot kapunk jövőre, a DICE ugyanis a népszerű Bad Company-ágat viszi tovább, így végre elkészülhet a régóta várt harmadik rész.

Perli a Crytek a Star Citizen alkotóit

A Crytek szerződésszegés miatt beperelte a Cloud Imperium Gamest, mivel a csapat dobta CryEngine-t az Amazon Lumberyard technológiája kedvéért. A panasz szerint a Star Citizen részben még a németek motorját használja.

Hivatalos: a Disney felvásárolta a Foxot

Vége a találgatásoknak, a Disney hivatalosan is bejelentette, hogy a hetek óta tartó keringőnek vége, sikeresen bekebelezték a 21st Century Foxot is. A felvásárlás 52,4 milliárd dollárba fájt, részvények formájában.

Öt percig mozog a Fade to Silence

A múlt heti The Game Awardson mutatkozott be a THQ Nordic legújabb túlélőjátéka. Most az IGN jóvoltából hosszabban is belenézhetünk a Fade to Silence-be, melyben nem csupán a zord időjárással kell szembenéznünk.

Vadiúj rádióállomást kapott a Grand Theft Auto V

Két év után egy újabb rádióállomással bővült a Grand Theft Auto V, amely a héten élesedett a Doomsday Heist frissítéssel. A mikrofonnál a népszerű hiphop előadó, Frank Ocean csücsül. Már bele is hallgathatunk a zenékbe.

Shadow of War - megjött az Outlaw törzs

Ingyenes és fizetős tartalomból egyaránt kijut ma a Middle-earth: Shadow of War játékosainak. Az új frissítés egy igen kemény nehézségi szintet hozott, és már elérhető a lázadó orkok csoportja, az Outlaw törzs is.

Elérhető a Wolfenstein II első DLC-je

Mármint a The Freedom Chronicles első epizódja, a The Adventures of Gunslinger Joe, amely egy teljesen új főszereplőre koncentrál. Chicago romjain indulunk harcba és meg sem állunk az űrig. Képek is vannak róla!

Három játék is ingyen játszható a héten

Közeledik karácsony, így több kiadó is ingyenes próbahetet biztosít számunkra. A héten az Injustice 2-t, a H1Z1-et és a Killing Floor 2-t nyúzhatjuk kötöttségek nélkül, ráadásul jelentős kedvezménnyel juthatunk hozzá mindhárom címhez.

Már levadászhatod a Predatort a Ghost Reconban

Hacsak nem ő vadász le téged először! Az ígéreteknek megfelelően ma elstartol a Ghost Recon: Wildlandsben az ingyenes Predator Special Challenge, amely január elejéig elérhető lesz. Csekkold a friss látnivalókat!

Újabb traileren az Annihilation

Február 22-én kerül mozikba az Ex Machina rendezőjének új filmje, az Annihilation, amely az azonos Jeff VanderMeer-regény adaptációja lesz. Az imént kaptunk belőle egy újabb kedvcsinálót.