Hírarchívum - 2020. szeptember

Second Extinction - így néz ki egy küldetés

A Systemic Reaction a legújabb, negyedórás videójában megmutatja nekünk, milyen egy küldetés a Second Extinctionben. Habár az ebben ábrázolt feladattípus neve „kutatás és kimentés”, a folyamatosan dörgő gépfegyver itt is tökéletes megoldás.

Resident Evil: Village - mégsem nextgen-exkluzív?

A legújabb Resident Evil-játékot a PC mellett kizárólag a következő generációs konzolokra jelentették be, illetve ennek szellemiségében is fejlesztik, azonban a Capcom még nem tett le arról, hogy PS4-re és Xbox One-ra is kihozza a címet.

A GOG-on érhetőek el újra a Konami klasszikusai

A héten már írtunk róla, hogy valamire készül a Konami, mára pedig kerek lett a sztori: a japán kiadó több klasszikusát, többek között az első két Metal Gear Solidot is elérhetővé tette a GOG kínálatában.

Az esportolók örülhetnek az új Virtua Fighternek

A Sega a hatvanadik születésnapja apropóján a Virtua Fighter-sorozatot is visszahozza. Habár az új projektről nem sok konkrétumot tudunk, az biztos, hogy az esportra fogják kihegyezni.

Tévés spin-offot kap a The Suicide Squad

Az új Batman-filmhez hasonlóan a The Suicide Squad is megkapja a maga HBO Max-sorozatát a jövőben, ez pedig a John Cena által alakított Peacemaker karakterére fókuszál majd.

Ingyenesen tölthető a RollerCoaster Tycoon 3

Visszatért a digitális üzletekbe a RollerCoaster Tycoon 3, méghozzá a minden földi jóval megpakolt Complete Edition formájában. A játékot az Epic Games Store-ban ingyenesen éritek el a következő hét napban.

Élőszereplős film készül a Yakuza alapján

A Yakuza-játékok egyik fő ismérve, hogy dugig vannak filmszerű átvezető animációkkal, ezek után gyakorlatilag adta magát, hogy élőszereplős adaptáció készüljön a sorozat alapján.

Vegyes fogadtatást kapott a Mafia: Definitive Edition

A mai nap folyamán végre megjelenik a Mafia első részének remake-elt kiadása, így annak rendje és módja szerint be is futottak az első értékelések a játékról a külföldi magazinok által.

Spider-Man: Miles Morales - ingyenes lesz a frissítés

Elég nagy a fejetlenség az elmúlt napokban a Spider-Man-játékok PlayStation 4-es és PlayStation 5-ös kiadásait illetően, amit most a Sony igyekezett röviden tisztázni. Van egy jó és egy rosssz hírünk is.

Baldur's Gate III - a románcokról bővebben

Újabb fejlesztői videónaplóval jelentkezett a másfél hét múlva rajtoló Baldur's Gate III, amelyben ezúttal a karakterek közti romantikáról és intim kapcsolatokról is szó esett. A Larian Studios mindkettőre igen komoly hangsúlyt fektetett.