Hírarchívum - 2020. július

Leáll az Xbox One S All-Digital és a One X gyártása

Érthető módon, bár a vártnál kicsit hamarabb állítja le a Microsoft az Xbox One S All-Digital és az Xbox One X gyártását, ezzel is az újgenerációs konzol(ok) irányába terelve a leendő vásárlókat.

Gamer PC-jét várja a Vaják

Henry Cavill eddig sem titkolta, hogy hatalmas gamer, és ha teheti, akkor sokkal inkább játszik, mintsem túrázni megy a szabadba. Nos, úgy látszik, ez nem csak marketingduma volt a Vaják-sorozathoz, ugyanis Cavill megépítette az első PC-jét.

The Last of Us: Part II - ez is lehetett volna a vége

A Naughty Dog legújabb játéka az elmúlt időszak egyik legmegosztóbb fogadtatásában részesült. A készítők most kicsit tovább fűtötték a kedélyeket, és elmondták, hogy mi volt az eredetileg tervezett finálé.

Assassin's Creed: Valhalla - Eivor sorsa

Nem panaszkodhatnak a héten az Assassin's Creed-rajongók, hiszen megállás nélkül bombáz minket a Ubisoft videókkal, képekkel és információkkal az új résszel, az Assassin's Creed: Valhallával kapcsolatban.

Elérhető az Epic Games Store heti ingyenes játéka

A héten "csak" egy ajándék játékkal készült az Epic Games Store feltölteni a könyvtárunkat, de szerencsére az nem más, mint a Torchlight második része - így az ARPG-rajongók már előre készíthetik a klikkelőizmokat.

Remnant: From the Ashes - új trailer a DLC-ről

Újabb előzetes érkezett a Remnant: From the Ashes utolsó DLC-jéről, a Subject 2923-ról, és vele együtt azt is megtudtuk, hogy mikor érkezik a kiegészítő. Szerencsére már nem is kell olyan sokat várnunk rá.

Az xCloud is az Xbox Game Pass Ultimate része lesz

Az Xbox Game Pass Ultimate eddig is az egyik legjobb ár/érték aránnyal rendelkező előfizetéses szolgáltatás volt, most azonban bejelentette a Microsoft, hogy ezt a Project xClouddal teszi még csábítóbbá - méghozzá felár nélkül.

Hamarosan érkezik a Hellbound

Jó ideje nem hallottunk már egy árva szót sem a Doom- és Quake-játékok által ihletett FPS-ről, a Hellboundról, most azonban megtört a csend, és kiderült, hogy pontosan mikor érkezik a '90-es évek shootereinek hangulatát idéző játék.

Necrobarista - szellemekkel suttogni egy kávé fölött

A Route 59 a Necrobaristával igyekszik megmutatni, hogy lehet még tágítani a visual novelek határait. A történet egy olyan ausztrál kávézóban játszódik, amely egyáltalán nem hagyományos: a holtak és az élők földje itt összeér.

Under - újabb P.T.-szerű horrorjáték közeleg

Egy traumákkal küzdő világháborús veterán egy süllyedő hajón találja magát. Ha nem lenne elég, hogy le kell hagynia az egyre feljebb kúszó vizet, még egy rejtélyes lény elől is menekülnie kell. Ez lesz az Under.