Hírarchívum - 2020. július

Cyberpunk 2077 - lássuk a nyomornegyedet!

Santo Domingo Night City kevésbé kellemes körzetei közé tartozik. A gyárak egyfolytában dolgoznak, a lakosság pedig óriás felhőkarcolókba tömörül, amelyek szintjei között komoly a különbség és a feszültség.

Civilization VI - titkos társaságok a láthatáron

Hamarosan újra bővül a Civilization VI a New Frontier Pass keretében. Az új DLC egy új birodalmat és egy izgalmas játékmódot hoz magával, amelyben négy titkos társaság hatalomért vívott harcában kell helytállnunk.

The Sims 4 - középpontban a kötés

A The Sims 4 legújabb DLC-je egy nem mindennapi hobbinak hódol: a kötésnek. Simjeink a kötőtűk megszállottjaivá válhatnak, hogy aztán ruhától kezdve terítőig nagyjából bármit képesek legyenek összehorgolni.

Szeptemberben jön a Dragon's Dogma animéje

Animesorozatként tér vissza a Capcom 2012-es szerepjátéka, a Dragon's Dogma. A széria szeptemberben debütál a Netflixen, a története pedig egy harcost követ, aki egy sárkányon akar bosszút állni.

Ilyenek lesznek az új Xbox-játékok borítói

A napokban több olyan játék borítóját is láthattuk, amelyek már Xbox Series X-re is megjelennek, ezek alapján pedig kijelenthetjük: a Microsoft sem készül látványos változtatásokra az előző generációs dobozképekhez képest.

Milyen bejelentéseket hozott a mai Stadia Connect?

Az este folyamán levetítették a Stadia Connect következő adását, amely elsősorban arra fókuszált, hogy milyen játékok érkeznek majd a Google platformjára a közeljövőben. Emellett egy új funkciót is kaptak a felhasználók.

Iron Harvest - felsorakoznak a ruszvjetek

Újabb előzetes érkezett az Iron Harvesthez, a közel ötperces kedvcsináló Ruszvjet Birodalom frakciójára fókuszál. Az biztos, hogy félelmetes gépezeteket küldenek harcba, ennek azonban megvan az ára.

Jövő héten multiplatformosodik a Creaks

Az Apple Arcade kínálatában már megjelent, a jövő héten pedig PC-n és konzolokon is tiszteletét teszi az Amanita Design legújabb játéka, a Creaks. A point & click kalandozást platformingra cserélték a csehek ezúttal.

70 millió példánynál jár a PUBG

Jó ideje már annak, hogy a PUBG Corp. hivatalos számokat közölt a PlayerUnknown's Battlegrounds eladásai kapcsán, pedig tudnak ők ilyet is, csak elég nagynak kell lennie az aktuális mérföldkőnek.

Hamarosan a NES-t is megépíthetjük LEGO-ból

Folytatódik a LEGO és a Nintendo együttműködése, augusztustól egy közel életnagyságú NES-t is megépíthetünk majd. Aggodalomra semmi ok, egy CRT-tévé és a Super Mario is jár hozzá!