Hírarchívum - 2020. július

Watch Dogs Legion - mozgás közben a PC-s verzió

Tegnap este bőséges látnivalóval készült a Watch Dogs Legionből a Ubisoft, de ha esetleg nem lett volna elég, akkor most a Digital Foundry csapata is feltöltött egy 10 perces gameplay felvételt a játék PC-s verziójából.

Brit toplista: mindenkit lekörözött az F1 2020

Úgy tűnik, a britek a vírus miatt már nagyon ki vannak éhezve bármiféle Forma 1-es tartalomra, ugyanis amint megjelent a versenyszimulátor új része, máris dobogós lett - maga mögé utasítva így a már több hete ott csücsülő The Last of Us: Part II-t.

Ilyen kiadásokban lesz kapható a Far Cry 6

A tegnap esti leleplező előzetesek után a Ubisoft gyorsan megosztotta velünk, hogy milyen kiadásokban lesz kapható a legújabb Far Cry-epizód. Aki nagyon mélyen a pénztárcájába nyúl, még egy replika lángszóróval is gazdagodhat.

Deathground - Alien: Isolation, csak dinókkal

A Kickstarteren gyűjtenek a Deathgroundra egy újonnan alapított indie csapat munkatársai, amely lényegében a Jurassic Park legizgalmasabb jeleneteit keveri az Alien: Isolation játékmenetével.

Gameplay traileren a mobilos Nier

Gameplay előzetes érkezett a Nier-sorozat mobilos vadhajtásához, a Reincarnationhöz. A kedvcsináló ad egy kis ízelítőt a felfedezésből, emellett közelebből is megmutatja nekünk a harcokat.

Futottak még a Ubisoft Forward műsorában

A tegnap esti Ubisoft Forward fontosabb bejelentéseit már kimazsoláztuk nektek, most pedig következzenek a műsor, illetve a pre-show apróbb infómorzsái és látnivalói. Egyetlen összeállításban találjuk őket.

Lesz még Ubisoft Forward az idén

Habár a Ubisoft a vártnál kevesebb újdonságot mutatott a tegnap esti műsorában, ez nem jelenti azt, hogy ne lenne még ez-az a tarsolyában: az idei év folyamán még számíthatunk hasonló show-ra!

Még nem csúsztál le az ingyenes Watch Dogs 2-ről!

Több módon is hozzá lehetett férni az ingyenes Watch Dogs 2-höz a Ubisoft Forward során, a probléma csak annyi volt, hogy a szerverek túlterheltsége miatt egyik sem működött tökéletesen. A kiadó meghosszabbította az akciót.

Már elérhető a Hyper Scape nyílt bétája

A Ubisoft tartja magát ahhoz a menetrendhez, amiről már a korábbi szivárgások során is hallottunk, és tegnap, a Ubisoft Forwarddal párhuzamosan elrúgta a Hyper Scape nyílt bétatesztjét - legalábbis PC-n.

Assassin's Creed: Valhalla - foglald el Angliát!

Igaznak bizonyultak a korábbi szivárgások, és tényleg november 17-én hajózhatunk ki az Assassin's Creed: Valhallában Anglia távoli vidékeire, hogy azután azt a saját ízlésünknek megfelelően az uralmunk alá hajtsuk.